SAD JE STVARNO PRETERALA! Supruga čuvenog muzičara opet OTIŠLA POD NOŽ! Otečena je i žali se na NESNOSNE BOLOVE (FOTO)
Foto: Profimedia

ovo joj nije trebalo!

SAD JE STVARNO PRETERALA! Supruga čuvenog muzičara opet OTIŠLA POD NOŽ! Otečena je i žali se na NESNOSNE BOLOVE (FOTO)

Pop kultura -

Šeron Ozborn (67), supruga proslavljenog muzičara Ozija Ozborna, ima sve što poželi, ali joj nedostaje samopouzdanja, sudeći po nekim njenim postupcima. Naime, ona non stop "ide pod nož", a nedavno je pokazala i rezultate svog četvrtog faceliftinga, tj. zatezanja kože lica.

Iako ova dama već ima mnogo iskustva sa plastičnim operacijama, čini se da i sama zna da je sa ovom poslednjom velikom operacijom malo preterala. Naime, lice joj sada izgleda otečeno, a priznala je i da je bila u užasnim bolovima nakon operativnog zahvata.

foto: Profimedia

Navodno je svojoj ćerki Keli, još omamljena od narkoze, promumljala reči "Pomozi mi", jer nije više mogla da trpi užasne bolove koje je osećala.

Šeron je 2013. godine u svojim memoarima napisala da se više nikada neće operisati, ali očigledno nije uspela da održi obećanje koje je dala sama sebi. Ona je do sada radila liposukciju, četiri zatezanja lica, podizanje očnih kapaka, korekciju trbušnih mišića, koristila je i botoks i filere, a podigla je, pa onda smanjila i grudi.

foto: Profimedia

Iako je značajan iznos uložila u izgled svog dekoltea, na kraju je 2012. odlučila da odstrani obe dojke, jer su joj lekari rekli da ima veliki rizik od razvijanja raka dojke. Zanimoljivo je da se Sharon podvrgla i estetskoj operaciji vagine.

"Ne postoji mnogo stvari koje nisam podigla, rezala, zategla, oljuštila ili laserski ozračila", rekla je jendom prilikom Šeron.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily Mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track