NEKADA JE BILA DEBELJUCA, A ONDA SE POSLE RAZVODA PREPOLOVILA! Novu fotku Adel svi gledaju u ČUDU, niko je ne PREPOZNAJE
Foto: Profimedia

FOTO

NEKADA JE BILA DEBELJUCA, A ONDA SE POSLE RAZVODA PREPOLOVILA! Novu fotku Adel svi gledaju u ČUDU, niko je ne PREPOZNAJE

Pop kultura -

Popularna pevačica Adel (30), doslovno se prepolovila od razvoda od Sajmon Konecki s kojim ima sina Anđela. Ona aktivno traži novog partnera na misterioznoj aplikaciji koja garantuje intimu, a s obzirom na najnovije fotografije, mnogi smatraju da će ga brzo naći!

U aprilu ove godine se saznalo da se Adel razvodi od 15 godina starijeg supruga milijardera s kojim je u braku provela tek 3 godine.

foto: Profimedia

Inače, muzička zvezda je supruga upoznala 2011. godine, a venčanje je održano u strogoj tajnosti 2016. godine. "Adel i njen partner odlučili su da se razvedu, ali nastaviće zajedno da se brinu o sinu najbolje što mogu. Kao i uvek, i sada mole za privatnost", stajalo je u kratkom saopštenju. Takođe, naglašeno je da pevačica ni u budućnosti neće davati nikakve izjave u vezi s tim.

Ipak, neki detalji ipak su procurili u javnost, pa se tako saznalo da supružnici godinama nisu živeli zajedno, ali to baš niko nije znao. Pevačica se nije oglašavala po tom pitanju, ali se brzo saznalo da izlazi, zabavlja se i upoznaje nove muškarce, a naporno je radila i na svojoj novoj liniji kojom se sada pohvalila na Instagramu.

Naime, Adel je drastično smršala uz pomoć ličnog trenera, a linijom se u elegantnoj, crnoj haljini pohvalila na društvenim mrežama s božićne zabave koju je sama organizovala.

"Oboje smo pokušali da uništimo Božić, ali nam je Deda Mraz otopio zla srca! Hvala što ste došli na moju zabavu. Svi smo se osećali kao mala deca Grinč. Srećan Božić i srećni praznici svima", napisala je ispod objave.

Ipak, kao i uvek, javili su se dežurni "trolovi" koji su joj poručili da je trebalo da smrša tokom braka, a ne nakon razvoda.

Pevačica ih je uskratila za odgovor, jer je ionako bilo mnogo više komentara koji su je hvalili, a pratioci su se složili da nikad nije izgledala bolje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track