UBIO SE BIVŠI MUŽ NORVEŠKE PRINCEZE KOJI JE OPTUŽIO SPEJSIJA: Zavukao je ruku ispod stola i uhvatio me za MEĐUNOŽJE!
Foto: Profimedia

UŽAS

UBIO SE BIVŠI MUŽ NORVEŠKE PRINCEZE KOJI JE OPTUŽIO SPEJSIJA: Zavukao je ruku ispod stola i uhvatio me za MEĐUNOŽJE!

Pop kultura -

Bivši suprug norveške princeze, Ari Ben, izvršio je samoubistvo, saopštio je njegov portparol.

Ben, autor nekoliko romana i pozorišnih predstava, oženio se 2002. godine norveškom princezom Martom Luiz, ali se par razveo 2017. godine.

Dobili su tri kćerke, rastali se 2016, a godinu kasnije i zvanično razveli.

Norveški kralj i kraljica oglasili su se saopštenjem u kom su naveli da je Ben "godinama bio važan dio njihove porodice".

foto: Profimedia

U vrijeme vjenčanja, na Bena koji je rođen u Danskoj gledalo se kao na kontroverznog partnera princeze, jedine kćerke i najstarijeg djeteta kralja Haralda i kraljice Sonje.

Bena je sa princezom upoznala njegova majka koja je bila fizioterapeut Marte Luiz.

Inače, početkom decembra 2017. godine, Ari Ben je u razgovoru za norvešku radio stanicu P4 izjavio kako je sedeo sa Kevinom Spejsijem i kako su prijatno razgovarali da bi mu Spejsi nakon pet minuta rekao „izađimo napolje i zapalimo cigaretu“ te je zavukao ruku ispod stola i „uhvatio me za ja*a“. Ben je tada rekao Spejsiju „možda kasnije“ i tako se izvukao iz neprijatne situacije, dodajući kako je tada bio mlađi, nije bio sed i očigledno da se sviđao Spejsiju.

Njegove optužbe objavljene su u vreme kada je zbog sličnih optužbi Kevin Spejsi uklonjen iz serije „Kuća od karata“, zamenjen Kristoferom Plamerom u filmu „Sav novac sveta“ reditelja Ridlija Skota, a čelnici londonskog pozorišta Old Vic gde je Spacey bio umetnički direktor od 2003. do 2015. izvinili su se jer nisu ozbiljno razmatrali brojne optužbe koje su dobijali zbog njegovog nedoličnog ponašanja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track