UPAO SAM U KRIZU OKO TRIDESETE: Aleksandar Radojičić priznao sa kakvim IZAZOVIMA se suočavao, ništa mu nije palo sa NEBA
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

UPAO SAM U KRIZU OKO TRIDESETE: Aleksandar Radojičić priznao sa kakvim IZAZOVIMA se suočavao, ništa mu nije palo sa NEBA

Pop kultura -

Aleksandar Radojičić radi punom parom i priznaje da je paralelno sa ulogom poznatog košarkaša i sam imao teške momente.

"Mogu da kažem da je ova godina jedna od uspešnijih, samim tim kada pogledam gde se sada nalazim i zatvaram 2019. godinu uspešno. Početkom godine sam ušao malo i u producentske vode. Imao sam premijeru u Rusiji. Nekako mi se čini da su sve stvari bile nerealne pre godinu ili dve, kada je sve stalo i nisam toliko radio. Potom sam odlučio da se pokrenem, da ne čekam da me neko pozove i da mi padne neka želja s neba, već da se ja potrudim i ostvarim i zasad mi dobro ide", kaže Aleksandar Radojičić.

Glumac dodaje i da je pre dve godine upao u krizu.

"Negde sam ja oko tridesete godine isto upao u krizu u smislu - šta sad, da li sam ja za ovaj posao ili nisam, da l’ je sve promašeno ili nije. Shvatate da više niste klinac, da nema više vremena, barem to tako u vašoj glavi deluje. Onda vas to ili blokira ili pokrene da krenete u nešto novo i izađete iz svoje zone komfora i ja sam odlučio da to uradim. Nije lako, ali uvek se pokaže kao dobro rešenje, rizik se isplatio apsolutno", dodaje mladi glumac.

"Rusi su me prihvatili, ali ja ne znam još ruski. U međuvremenu sam odradio dosta kastinga na ruskom jeziku koji ne znam. Eto, na primer, to je bio izlazak iz moje zone komfora. Nažalost, obaveze mi ne dozvoljavaju da se malo više posvetim tome, ali nisam odustao", izjavio je.

Godinu 2020. otpočeće u krugu porodice.

"Slaviću Novu godinu kod kuće, jer se to za sve ove godine pokazalo kao najbolje, sve ostalo kad organizujemo obično bude fijasko. Možda ću sa društvom otići kasnije negde", rekao je glumac.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja