Najnovije vesti

DRAGOLJUB ĐURIČIĆ JE JEDAN OD 30 NAJBOLJIH BUBNJARA NA SVETU! Nije rođen u porodilištu već u DOBOKOM SNEGU! (VIDEO)
Foto: Printscreen RTS

NEOBIČAN ŽIVOT

DRAGOLJUB ĐURIČIĆ JE JEDAN OD 30 NAJBOLJIH BUBNJARA NA SVETU! Nije rođen u porodilištu već u DOBOKOM SNEGU! (VIDEO)

Pop kultura

Dragoljub Đuričić je jedan od najpoznatijih Crnogoraca koji živi i radi u Beogradu. Uvršten je među 30 najboljih bubnjara na svetu, a radio je sa svim velikim zvezdama poput Čole i Brege. Ipak, u životu ističe da je najponosniji na titulu oca.

On ima dva sina, Milana kojeg je dobio kao mlađi punoletnik i Andriju kojeg ima iz vanbračne veze sa rediteljkom Alisom Stojanović.

foto: Printscreen RTS

"Milan je odrastao u Australiji, gde i živi sa porodicom. Ima troje dece. On je praktično Australijanac. Sasvim su drugačije njegove preokupacije u životu i poseduje temperament pogodan za igranje golfa. Divan je čovek i odličan otac. U šali kažem kako imam dva sina - jedan je stariji, a drugi mlađi od mene. Tako i jeste, pošto je Milan mnogo ozbiljniji i pametniji od mene. A i Andrija je divan momak i ozbiljan sportista", rekao je Dragoljub Đuričić u jednom intervjuu.

Interesantno je i to da je rođen na Cetinju i to u snegu dubokom četiri metara - a ne u porodilištu. Bio je vezan za majku i kaže da je ona bila njegova učiteljica.

"Majka mi je kad je umirala skinula kamen sa srca jer mi je rekla. "Srećna sam što me nisi slušao jer da jesi bio bi isti kao ja. Ovako si me nadvisio" . Odala mi je najveće priznanje u životu iako sam njen jedini učenik koji nije završio fakultet. Mama je bila moja učiteljica", ispričao je pre nekoliko godina Đuričić za "Politiku".

Koliko je Dragoljub Đuričić vezan za muziku govori i jedna njegova izjava:

"Muzika je bazirana na ritmu, a život se zasniva na njemu. Ako srce ne otkuca tri puta u ritmu, četvrti put neće ni otkucati!"

O njegovoj izvođačkoj muzičkoj vještini najbolje govori članak koji se pojavio u britanskom listu "The Independent":

"Iako je moćan i vrstan rock bubnjar, Dragoljub Đuričić se specijalizovao u sviranju nepravilnih ritmova na bubnjevima što na neki način podseća na Edwarda Vesala."

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, RTS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...