RAZVODI I RASKIDI OBELEŽILI 2019, A OVI SU ODJEKNULI KAO PRASAK! Tristan varao Kloi sa drugaricom, Majli muža sa ženom!
Foto: Profimedia

pukle tikve

RAZVODI I RASKIDI OBELEŽILI 2019, A OVI SU ODJEKNULI KAO PRASAK! Tristan varao Kloi sa drugaricom, Majli muža sa ženom!

Pop kultura -

Godina je prošla, a sa njom i mnoge ljubavi. Mislili smo da će se voleti večno, ali izgleda je tačno da ništa ne može toliko da traje. Svim parovima koji nisu izdržali je zajedničko da su preplavili društvene mreže zajedničkim slikama, pa gorko zažalili.

1. Irina Šajk i Bredli Kuper

Dvoje verenika su se razišli nakon što je glumac manekenku navodno prevario sa Ledi Gagom, ali dokazi za to se nikad nisu pojavili.

Naime, Bredli Kuper je igrao u filmu "Zvezda je rođena" u kojem je glavnu ulogu dobila i pevačica Ledi Gaga, a među njima su na snimanjima sevnule varnice.

Irina Šajk nije mogla da izdrži poniženje koje je izazvao pritisak javnosti i napustila Bredlija, a ipak će ih uvek vezivati ćerka Lea (2) o kojoj zajedno brinu.

foto: Profimedia

2. Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Bili su u braku tek sedam meseci kada je Majli odlučila da joj je muka od bračnog života i da više voli žurke i provod.

Na žurkama je upoznala Kejtlin Karter sa kojom je prevarila svog muža Lijama, a posle i sa ljubavnicom raskinula da bi se smuvala sa pevačem Kodijem Simpsonom.

foto: Profimedia

3. Kajli Džener i Trevis Skot

Drame u porodici Kardašijan-Džener su svima dobro poznate i više nikoga ne iznenađuju, pa tako na ovoj listi imamo čak dva skandalozna raskida koji se tiču ovog poznatog "ženskog klana".

Kajli Džener i Trevis Skot su srljali u vezu, pa su potom srljali da imaju dete, a čini se da je ceo odnos bio potpuno nepromišljen jer im ćerka Stormi (1) nije napunila ni dve godine, a oni su se već razišli.

Šuška se da je razlog bila ljubomora male milijarderke koja je sumnjala da je Trevis vara. Ipak, ostali su u dobrim odnosima zbog deteta.

foto: Profimedia

3. Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

Kloi Kardašijan je takođe ostala bez partnera nakon što ju je on prevario sa najboljom drugaricom njene sestre, gorepomenute Kajli Džener.

Džordin Vuds se kune kako se ništa nije desilo, čak se podvrgla i poligrafskom testiranju, ali joj ipak niko ne veruje.

Od veze Kloi i Tristana koju je Džordin razorila ostala je mala Tru Tompson (1), koja će ih uvek vezivati.

foto: Profimedia

4. Adel i Sajmon Konecki

Pevačica Adel se posle sedam godina života sa Sajmonom Koneckim razvela. Pevačica je srećnija nego ikada i smršala je, pa se čini da nije donela pogrešnu odluku jer je očigledno procvetala.

foto: Profimedia

5. Dakota Džonson i Kris Martin

Glumica najpoznatija po filmu "50 nijansi sive" i frontmen benda "Koldplej" su posle 2 godine raskinuli vezu.

Planirali su veridbu, ali umesto nje se desio krah. Ovome se niko nije nadao, pa je javnost ostala šokirana zbog toga što su Dakota i Kris delovali izuzetno skladno i svi su im predviđali brak.

6. Bela Hadid i The Weeknd

Bili su zajedno, pa prekinuli zbog Selene Gomez. Tada su svi mislili da im je definitivno došao kraj.

Selena i reper su nekoliko meseci bili u vezi, ali stara ljubav u ovom slučaju zaborava nema, pa se reper vratio manekenki Beli.

Međutim, Bela je shvatila da su joj se prioriteti u životu promenili i da više ne želi da bude sa Vikendom, tako da je izvisio kod obe na kraju, a one sada jedna drugoj lajkuju slike na Instagramu.

foto: profimedia

7. Ana Franić i Marko Ižaković

Naša Ana Franić je sedam godina živela u Splitu zbog ljubavi i promenila sve da bi odnos sa profesionalnim roniocem Markom uspeo. Međutim, ni to nije bilo dovoljno jer su se na kraju svakako rastali.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track