NAJVEĆI SKANDALI U 2019. GODINI ŠOKIRALI! U Britaniji Hari i Megan pravili šou, a Miloš Biković više ne ide u Ukrajinu!
Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

ovo nismo očekivali

NAJVEĆI SKANDALI U 2019. GODINI ŠOKIRALI! U Britaniji Hari i Megan pravili šou, a Miloš Biković više ne ide u Ukrajinu!

Pop kultura -

Navikli smo da se među poznatim ličnostima stalno nešto dinamično događa, ali postoje stvari na koje nismo mogli da se pripremimo i svejedno su nas šokirale.

1. Miloš Biković

Miloš je završio na listi državnih neprijatelja Ukrajine, a zabrana će biti ukinuta tek kada se državljani ove zemlje opet osete bezbedno u društvu našeg glumca.

Srećom, Biković je izjavio kako je već išao u Ukrajinu pre zabrane, tako da nije šteta pošto je sve tamošnje turističke atrakcije već video.

foto: Dragana Udovičić, Profimedia

2. Megan Markl i princ Hari

Britanska kraljevska porodica vodi život koji podseća na svojevrsan rijaliti program, pa više ne znamo ko je sa kim u dobrim odnosima, a ko nije.

Nismo mogli da pohvatamo kada su braća Vilijam i Hari u svađi, a kada nisu i kada jetrve Megan i Kejt pričaju, a kada ne.

Na javnim događajima je uvek bilo napeto, a celu frku je na početku izazvala Megan Markl koju je porodica dočekala uz tešku muku i još deluje da im nije pravo što je tu.

foto: Profimedia

3. Felisiti Hofman

Glumica poznata po seriji "Očajne domaćice" jedva je izdržala zatvorsku kaznu od 11 dana umesto predviđenih 14.

Nije bila spremna na robiju, ali jeste za potplaćivanje univerzitetskih profesora radi boljeg plasmana ćerke na fakultet.

Kada se saznalo da je podmićivala i kada su je preselili na kratku posetu zatvoru i porodica je stigla da je poseti, iako je sigurno duže boravila na letovanjima nego u ćeliji.

foto: Profimedia

4. Selena Gomez, Hejli Biber i Džastin Biber

Selena Gomez je izdala novi album i načisto zabunila tek oženjenog bivšeg momka Džastina Bibera.

Posle pesama u kojima ga otvoreno proziva i tvrdi da je posle njega procvetala i kako ona kaže "izbegla metak", Džastin je morao da ode na put sam da bi se smirio i saživeo sa prirodom, a tada je konačno uspeo da nađe svoj mir i vrati se ženi Hejli Biber, koja je Seleni pretila preko društvenih mreža da će je ubiti.

foto: Profimedia

5. Kajli Džener i Džordin Vuds

Najbolje drugarice su odrasle zajedno, a onda je Džordin rešila da joj je prioritet ipak ljubljenje sa dečkom Kloi Kardašijan koja je sestra Kajli Džener.

Da stvar bude gora, Kloi se u vreme skandala tek porodila i rodila ćerku Tristanu Tompsonu koji ju je izdao zbog privlačnosti koju je osećao prema kućnoj prijateljici Džordin.

foto: Printscreen/Instagram

6. Irina Šajk, Bredli Kuper, Ledi Gaga

Irina je kao i svaka dobra supruga podržavala muža nakon što je ostvario uspeh filmom "Zvezda je rođena" u kojem igra rame uz rame sa Ledi Gagom.

Bredli je ipak svoju dobru suprugu odbacio zbog ljubavnice, pa je i ovde privlačnost pobedila ljubav, mada ni Bredli i Gaga nisu potrajali.

foto: Profimedia

Kurir.rs/M.P./Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track