ONI SU 2019. IZGOVORILI SUDBONOSNO DA! Venčanja koja su obeležila godinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

GODINA U ZNAKU LJUBAVI

ONI SU 2019. IZGOVORILI SUDBONOSNO DA! Venčanja koja su obeležila godinu! (FOTO)

Pop kultura -

Za mnoge parove 2019. godina bila je posebna, jer su rekli čuveno sudbonosno da. Bilo je i mlađih, starijih, onih kojima nije prvi put da se zaklinju na večnu ljubav. Ipak, mi samo možemo da im poželimo da bude srećno i traje dugo!

Džastin Biber i Hejli Boldvin

Mladi pevač izgovorio je sudbonosno "da" 1. oktobra manekenki Hejli Biber na "skromnom venčanju" kojem je prisustvovalo 150 zvanica.

On je tada izjavio za svetske medije on će dati sve od sebe da bude uzoran i dobar muž. Koliko god da je u obavezama oko njegovih nastupa i muzike, tvrdi da će mu brak biti prioritet.

Mladi pevač izgovorio je sudbonosno "da" prvi put u septembru prošle godine, manekenki Hejli Boldvin, a onda i juče, na ceremoniji koja je održana u Južnoj Karolini.

foto: Profimedia

Eli Golding i Kaspar Džopling

Eli Golding izgovorila je sudbnonosno da svom izabraniku Kasparu Džoplingu, nakon dve godine veze, krajem avgusta ove godine.

Novopečeni mladenci zamolili su tada goste da ne kupuju poklone, već da novac namenjen za to doniraju svim humanitarnim organizacijama koje oni podržavaju.

foto: Profimedia

Hajdi Klum i Tom Kaulic

Par se venčao u avgustu ove godine na ostrvu Kapri, a iako su pokušali da ih zadrže u strogoj tajnosti detalji slavlja su ipak isplivali u javnost.

Ceremonija venčanja upriličena je na luksuznoj jahti 'Christina O', koja je 45. najveća jahta na svetu, a nedeljni najam ove jahte košta gotovo 700.000 dolara.

Na venčanju koje su manekenka i 17 godina mlađi muzičar upriličili sa njima je bilo svo četvoro dece Hajdi Klum, kao i brojni prijatelji i članovi porodice. Oni su na Kapri stigli manjim brodovima, a nakon što su se iskrcali počela je zabava u restoranu.

foto: Profimedia

Dženifer Lorens i Kuk Maroni

Glumica Dženifer Lorens (29) udala se krajem oktobra ove godine za vlasnika njujorške umetničke galerije Kuka Maronija na Rod Ajlendu.

Venčanje je održano u luksuznoj vili na ovom raskošnom i mirnom ostrvu, a ceremonija je držana u strogoj tajnosti sve do samog dana venčanja, iako su još od septembra postojala nagađanja da će njih dvoje stati pred oltar.

foto: Profimedia

Kris Pat i Ketrin Švarceneger

Glumac Kris Prat (39) oženio se ćerkom Arnolda Švarcenegera, Ketrin Švarceneger (29) u junu ove godine, nakon godinu dana veze.

Tajna svadbena ceremonija se odvila pod velom misterije i daleko od očiju javnosti, a popularna porodica se potrudila da na sve načine dobro obezbedi Krisa i Ketrin, te da inostrani fotografi ne uspeju da ih slikaju.

foto: Profimedia

Dvejn Džonson i Loren Hašijan

Najplaćeniji glumac na svetu Dvejn Džonson (47) oženio je svoju dugogodišnju devojku, pevačicu Loren Hašijan (34), na tajnoj ceremoniji koja je upriličena na Havajima.

– Rekli smo “da” – napisao je mladoženja na svom instagram profilu, uz objavu fotografija s venčanja koje je organizovano na njegovom rodnom ostrvu.

Ed Širan i Šeri Sizborn

Poznati britnaski muzičar, Ed Širan, tajno se venčao sa dugogodišnjom devojkom Šeri Siborn krajem decembra 2018. godine.

Par se poznaej još od detinjstva, a informaciju su držali u tajnosti jer nisu želeli medijski da se eksponiraju.

foto: Profimedia

Džud Loui Filipa Koan

Nakon tri godine veze, glumac Džud Lou (46) oženio je devojku Filipu Koan (32) na ceremoniji u Londonu, u maju ove godine.

Par je odlučio da ignoriše holivudske zvezde, već su na venčanje pozvali isključivo najbliže prijatelje i porodicu, a oboje su viđeni u centru Londona sređeni, dok je mlada odao buket koji je nosila.

foto: Profimedia

Sofi Tarner i Džo Džoans

Nakon što su se početkom maja venčali u Las Vegasu, glumica Sofi Tarner i muzičar Džo Džonas, organizovali su još jednu svadbenu ceremoniju 29. juna, ovog puta veću i glamurozniju, na luksuznom imanju na jugu Francuske.

Sofi i Džo zaplakali su dok su izgovarali zavete, a čitava ceremonija bila je veoma emotivna, preneli su tom prilikom strani mediji. Glumica Mejzi Stark je navodno bila kuma, što je jedino i ispravno - da Arja bude pored Sanse ispred svadbenog oltara!

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track