ONI ZNAJU DA UŽIVAJU! Daglasovi pobegli u toplije krajeve, evo gde su dočekali NOVU GODINU! (FOTO)
Foto: Profimedia

DOČEK IZ SNOVA

ONI ZNAJU DA UŽIVAJU! Daglasovi pobegli u toplije krajeve, evo gde su dočekali NOVU GODINU! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Ketrin Zita Džons (50) praznike provodi u krugu porodice i to u Africi. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama je podelila radost zbog porodičnog okupljanje.

Pored supruga Majkl Daglasa (75), sa njima su i njihova deca Dilan Majkl (19) i Keris Zita (16). Brat i sestra odvojeni su zbog fakultetskih i drugih obveza pa su im ovi zajednički trenuci dragoceni.

foto: Printscreen/Instagram

Na svom idiličnom afričkom putovanju porodica je obišla i Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, a brat i sestra su se okušali i u tradicionalnom afričkom plesu.

Ketrin i Majkl su na fotografijama uvek nasmejani, šale se i ne kriju da su srećni što imaju jedno drugo.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, Majk se 1998. na prvi pogled zaljubio u Ketrin. Tada se nisu ni upoznali, ali je to usledilo nekoliko mjseci posle, na filmskom festivalu u Dovilu gde su sedeli za istim stolom. Upoznao ih je kolega Deni de Vito (75), a tema razgovora je bio njihov datum rođenja.

foto: Profimedia

- Prvi put kad sam ju video rekao sam 'wow'. Te večeri sam joj rekao da ću biti otac njene dece. Čim sam to rekao pomislio sam da sam uništio sve svoje šanse - rekao je svojevremeno Daglas. Posle te rečenice, Ketrin mu je poželela laku noć i otišla.

Ipak, nešto u Majklu je zaintrigiralo glumicu. Ostali su kontaktu nakon te večeri i uskoro započeli svoju ljubavnu romansu. U samim počecima veze sve su krili od javnosti, a jedva su se i viđali jer je njena karijera bila u usponu.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track