LEDI GAGA STRASNO LJUBILA MISTERIOZNOG FRAJERA! Dočekala s njim Novu godinu, svi se pitaju ko je! (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽIVA U LJUBAVI

LEDI GAGA STRASNO LJUBILA MISTERIOZNOG FRAJERA! Dočekala s njim Novu godinu, svi se pitaju ko je! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Ledi Gaga (33) krenula dalje nakon što je raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom (51) i tračeva o aferi sa Bredlijem Kuperom (44). Novu godinu slavila je u Las Vegasu, a paparaci su je ulovili kako se u ponoć za Novu godinu ljubi s misterioznim muškarcem.

Nakon strastvenog poljupca, Ledi Gaga i nepoznati dečko otišli su držeći se za ruke. Strani mediji ne znaju ko je muškarac kojeg ljubi Ledi Gaga, ali su sigurni da nije neko od njenih bivših momaka.

foto: Profimedia

Pevačica je za Novu godinu u Las Vegasu nastupala u restoranu 'The NoMad', a posle nastupa je otišla na drugu lokaciju jer je imala planove.

Inače, nakon što je imala glavnu ulogu u Bredlijevom filmu 'Zvezda je rođena', Ledi gaga raskinula je veridbu sa Kristijanom. Povezivali su je s Kuperom, a proširile su se i glasine da glumac napušta rusku manekenku Irinu Šajk (33).

foto: Profimedia

Iako je Bredli ostavio Irinu, on i pevačica nikad nisu potvrdili da su imali bilo kakav odnos, osim poslovnog. Sa druge strane, razlog zbog kojeg je Ledi Gaga ostavila Karina nije poznat.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track