TVORAC SERIJE RUŽNA BETI PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI! Glavna glumica se oprostila POTRESNIM REČIMA (FOTO)
Foto: Profimedia

tuga

TVORAC SERIJE RUŽNA BETI PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI! Glavna glumica se oprostila POTRESNIM REČIMA (FOTO)

Pop kultura -

Silvio Orta, tvorac američke dramsko-humorističke TV serije 'Ružna Beti', pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Majamiju. Na sebi je imao rane od vatrenog oružja. Njegov portparol potvrdio je vest za medije, ali se još ne znaju detalji tragedije.

Orta je najpoznatiji po seriji 'Ružna Beti' koja je počela da se emituje na američkoj TV mreži ABC, a ima četiri sezone.

foto: Profimedia

Glavnu ulogu Beti Suarez igrala je glumica Amerika Ferera (35), koja se od kolege oprostila putem društvene mreže.

- Slomljeno mi je srce zbog vesti da je Silvio umro. Njegov talenat i kreativnost priuštili su meni i mnogima sreću i veselje. U mislima sam s njegovom porodicom i voljenima koji sada trpe strašnu bol - napisala je Ferera.

Inače, serija prati život neugledne i dobronamerne devojke koja dobija posao u redakciji modnog časopisa "Mode Magazine". Tokom emitovanja osvojila je dva Zlatna globusa. Glavni producenti su Selma Hajek, Silvio Orta, Ben Silverman, Hose Tamez i Džoel Filds.

foto: Profimedia

Silvio je rođen u Miamiju, a njegovi roditelji poreklom su sa Kube. Završio je filmsku umetnost na prestižnom univerzitetu NYU. Talentovani umetnik se probio 1998. kada je napisao scenario za horor 'Urbana legenda' u kojem je igrao DžaredLeto. Ranih 2000-ih prešao je na televiziju. S 19 godina svojoj porodici je priznao da je homoseksualac u čemu su ga podržali.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Independent.co.uk/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track