OGLASIO SE OTAC MEGAN MARKL POVODOM SKANDALA! Ne može da veruje šta je njegova ćerka uradila: RAZOČARAN SAM!
Foto: Profimedia

KRATKO I JASNO

OGLASIO SE OTAC MEGAN MARKL POVODOM SKANDALA! Ne može da veruje šta je njegova ćerka uradila: RAZOČARAN SAM!

Pop kultura -

Nakon što su princ Hari (35) i Megan Markl (38) javno saopštili da se povlače sa kraljevskih dužnosti, među prvima koji se oglasio je Meganin otac Tomas Markl (75). Njemu se nije preterano svidela vest koju je saznao.

- Jednostavno sam razočaran - rekao je Tomas koji nije video niti je pričao sa ćerkom otkako se u maju 2018. godine udala za princa Harija. Tomas nije želeo ništa više da komentariše vezano za odluku Harija i Megan.

foto: Youtube/Printscreen

Podsetimo, vest o povlačenju, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su objavili na društvenim mrežama.

- Nakon višemesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smoda ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu u ovoj instituciji. Nameravamo da odstupimo kao 'stariji članovi' Kraljevske porodice i radimo na tome da postanemo finansijski nezavisni, a pritom nastavljamo da u potpunosti podržavamo Njeno Veličanstvo Kraljicu. Vašimpodsticajima, naročito tokom poslednjih nekoliko godina, osećamo se spremno za nove stvari - piše u saopštenju.

foto: Profimedia

Par je dodao da će sve vreme biti na relaciji Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Amerike.

- Sada planiramo da uravnotežimo svoje vreme između Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Amerike, nastavljajući da poštujemo ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ovaj geografski balans omogućiće nam da odgajimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a takođe će pružiti našoj porodici prostor da se usmeri na sledeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - dodali su.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track