BIKOVIĆ KOD KUSTE U GOSTIMA NAPRAVIO ŠOU! Prokleta avlija se tresla kada je otkrio ovu TAJNU!
Foto: Kurir, Zoran Šaponja

KUSTENDORF

BIKOVIĆ KOD KUSTE U GOSTIMA NAPRAVIO ŠOU! Prokleta avlija se tresla kada je otkrio ovu TAJNU!

Pop kultura -

Publika je u punoj dvorani "Prokleta avlija" na Mećavniku danas videla najnoviji film Miloša Bikovića "Sluga" koji je u Rusiji obara sve rekorde po gledanosti, aplauzom pozdravila Bikovića i njegov film, a zatim je naš glumac u istoj dvorani predstavio i svoj novi projekat, film "Hotel Beograd" čija bi premijera trebalo da bude u februaru ove godine.

- Smestivši radnju u Srbiju, u Beograd, srpsko selo, napravili smo film koji promoviše našu zemlju, koji daje ideju kakva je Srbija danas i šta može da bude, zapravo jednu karnevalsku sliku Srbije. Ovo je jedan mali omaž našim velikim rediteljima Emiru Kusturici i Slobodanu Šijanu, u "Hotelu Beograd" prepoznaćete neke elemente iz njihovih filmova - rekao je Biković pozdravljajući publiku u "Prokletoj avliji".

Na Kustendorfu juče je prikazan i deo filma "Hotel Beograd" koji je izmontiran, publika je 15 minuta uživala u scenama lude, razigrane komedije pune ritma, obrta...

Reditelj filma Konstantin Stacki ispričao je danas na Mećavniku da je pre 13 godina bio na Kustendorfu, tada kao mladi režiser, i da se sada sa radošću vraća.

- Radostan sam što danas na ovom čarobnom mestu možemo publici pokazati neke delove našeg novog filma. Na mestu na kome umesto krvi, rakija teče našim venama - rekao je Stacki.

foto: Kurir, Zoran Šaponja

Film je sniman u Negotinu, Novom Sadu, Beogradu, selima po Srbiji, eksterijer "Hotela Beograd" je zdanje Skupštine grada Beograda. Film se realizuje u srpsko ruskoj koprodukciji, i u stvari je nastavak u Rusiji kultne serije "Kuhinja hotela Eleon". Glavne uloge poverene su Milošu Bikoviću i Dijani Požarskoj.

Zaplet filma počinje kada vlasnik moskovskog hotela "Eleon", Paša igrom slučaja postaje vlasnik hotela u Beogradu koji mu poklanja tetka. Paša u Beogradu slučajno sreće i staru ljubav Dašu...

foto: Kurir, Zoran Šaponja

Kurir.rs/Z.Š/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track