GLUMCI SE UDRUŽILI: Hju i Metju spojili svoje roditelje!
Foto: AP

Hit

GLUMCI SE UDRUŽILI: Hju i Metju spojili svoje roditelje!

Pop kultura -

Grantov otac Džejms (91) i Makonahejeva majka Kej (88) uskoro idu na sastanak

Na snimanju filma „Džentlmen“, Hju Grant i Metju Makonahej došli su na ideju da upare svoje roditelje.

Otac i majka britanske i američke filmske zvezde približnih su godina i oboje su usamljeni, pa su Hju i Metju rešili da nešto preduzmu po tom pitanju. Makonahejeva majka Kej ima 88, a Grantov otac Džejms 91 godinu, i oboje su spremni za novu vezu, izjavile su filmske zvezde.

- Mi smo ih spojili, mislimo da će hemija između njih biti baš ubojita - izjavio je Grant, dok je Makonahej dodao da će par ubrzo na dejt.

- Za sledeću nedelju smo im dogovorili sastanak i verovatno ih nećemo videti ostatak večeri - komentarisao je Metju, koji sa suprugom Kamilom Alveš ima troje dece.

On je pritom priznao da je njegova majka osoba koja voli da bude u centru pažnje i da mu je tokom višedecenijske glumačke karijere često stvarala probleme.

- Bila je u haosu, dolazila mi je na intervjue kada sam postao slavan, mislila je da se sve vrti oko nje. Rekao sam joj: „Mama, molim te, pokušavam da se snađem u ovom novonastalom svetu slavnih, kontroliši se“ - objasnio je glumac, te dodao kako je Kej oduvek htela da postane filmska zvezda.

(Kurir.rs / J. S. / Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track