KRISTIJAN MOLIO U ZABELI DA GLUMI U JUŽNOM VETRU Goreo od želje da snima sa Bikovićem a onda su stražari uleteli
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

GOLUBOVIĆi NISU DALI da priđe glumcima

KRISTIJAN MOLIO U ZABELI DA GLUMI U JUŽNOM VETRU Goreo od želje da snima sa Bikovićem a onda su stražari uleteli

Pop kultura -

Kristijan Golubović želeo je da glumi u seriji "Južni vetar"! Reditelj Miloš Avramović otkrio je da je seriju snimao u "Zabeli", gde osmogodišnju kaznu zatvora izdržava i bivši učesnik "Farme" Kristijan Golubović zbog preprodaje heroina.

foto: Nemanja Nikolić

"Snimali smo četiri dana među zatvorenicima. Kristijan se oduševio kad nas je video s prozora. Odmah nas je pitao može li da dobije neku malu ulogu u seriji", kaže Avramović i dodaje da jedan od najpoznatijih kriminalaca ipak nije imao sreće.

"Nije bilo moguće da glumi jer je na izdržavanju kazne, ali je sve to bilo simpatično. Čuvari su vrlo ga brzo prekinuli, rekli su mu da ne može da razgovara s nama jer je to zatvorenicima strogo zabranjeno".

foto: Dragan Kadić

Reditelj priča da ekipi nije bilo prijatno dok su snimali među zidinama zatvora.

"Čudan je osećaj kada se nalazite u zatvoru, naročito nama koji nemamo iskustva sa takvim prostorom. Nismo mogli da prelazimo iz jednog dela u drugi bez pratnje čuvara", kaže Avramović i napominje da se Miloš Biković, koji u seriji tumači lik Maraša, odlično snašao na snimanju u „Zabeli“.

"Dosta je trenirao za tu ulogu i razgovarao je sa osuđenicima kako bi što bolje dočarao gledaocima taj svet. On je vredan, posvećen i talentovan glumac, s kojim je uživanje raditi.

foto: Screenshot

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track