Najnovije vesti

STEFAN MILENKOVIĆ U 43. GODINI POSTAJE TATA, A EVO KO JE ŽENA SA KOJOM ČEKA SINA: Gorica me potpuno RAZUME!
Foto: Printscreen Facebook

SKLADAN PAR

STEFAN MILENKOVIĆ U 43. GODINI POSTAJE TATA, A EVO KO JE ŽENA SA KOJOM ČEKA SINA: Gorica me potpuno RAZUME!

Pop kultura

Svetski poznat violinista Stefan Milenković objavio je vest da postaje otac, a dobio je više hiljada čestitki širom sveta. Radosnu vest je saopštio fotografijom na kojom je sa suprugom Goricom Grozdanić i njihova ljubavna priča je vredna pažnje.

Ko je Stefan Milenković, zna ceo svet i to od njegovog najranijeg uzrasta jer je sa tri godine uzeo violinu u ruke.

Ko je žena sa kojom Stefan čeka sina?

Muzikom se bavi i njegova supruga Gorica Grozdanić koja je na njihovom venčanju uzela njegovo prezime i sada je ponosna gospođa Milenković.

Gorica je gitaristkinja, diplomirala je na Univerzitetu u Ilinoisu u Čikagu. U Americi godinama živi sa suprugom koji neretko dolazi i u Beograd.

foto: Printscreen Facebook

Njihova veza počela je 2010. a venčanje se desilo četiri godine kasnije i od tada uspešno prate jednog drugog, na svojim profesionalnim putevima i u hobijima, a i interesovanja su im slična.

" Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas. Sveukupno, računajući vezu i brak, zajedno smo skoro osam godina. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divnih osam godina zajedničkog života", rekao je Milenković 2018. za "Gloriju" kada je i opisao njihove zajedničke trenutke:

"Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu".

Gorica je iste godine kada se udala za Stefana, diplomirala na Univerzitetu u Ilinoisu.

Pravi je primer prirodne lepote, a sa mužem deli veoma zanimljiva interesovanja.

Gorica koju na slici vidite sa Stefanom i Novakom Đokovićem strastveni je ljubitelj sporta, bavi se padobranstvom i trčanjem.

Maraton je za nju "sitnica".

Na maratonima u Americi okitila se i medaljom, a najsigurni "hod" na trkačoj stazi ima kada je pored nje suprug.

Mnogo toga zanimljivog osim ljubavi spaja bračni par Milenković, a sada su na slatkim mukama jer još ne znaju koje ima da daju sinu.

"Postaću otac kada budem bio spreman"

O vesti da Milenković u 43. postaje tata ne prestaje da se priča od sinoć, a on je pre dve godine o očinstvu rekao sledeće:

"Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se desi, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku".

Sada je došao takav trenutak.

foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs/Blic Žena/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...