Najnovije vesti

OZI PRIZNAO DA MU JE 2019. BILA UŽASNA GODINA! Poznati roker bori se sa TEŠKOM BOLEŠĆU, fanovi širom sveta UTUČENI!
Foto: Profimedia

OTVORIO DUŠU

OZI PRIZNAO DA MU JE 2019. BILA UŽASNA GODINA! Poznati roker bori se sa TEŠKOM BOLEŠĆU, fanovi širom sveta UTUČENI!

Pop kultura

Ozi Ozborn (71) priznao je da mu je 2019. godina bila užasna, zbog toga što ima Parkinsonovu bolest, koja nije smrtonosna presuda za njega, ali utiče na određene živce u njegovom telu.

Poznati roker je rekao da je na "čitavom nizu lekova" koji mu pomažu u ublažavanju bolova, a sve je počelo kada je prošle godine doživeo pad u februaru 2019. i kada je upućen na hitnu operaciju.

foto: Profimedia

"Sve je počelo tako što me je moja ćerka (Keli) pitala želim li da radim na pesmi Posta Malonea. Moje prvo pitanje bilo je ''Ko je dođavola Post Malone?!'' . Otišao sam do Endrjuove kuće, a on je objasnio da ćemo brzo biti gotovi. Nakon što smo završili, pitao me je da li sam zainteresovan da počnem da radim na albumu. Rekao sam da bi to bilo je*eno sjajno, ali da ne želim da provedem šest meseci u podrumu njegovog studija. Tako da smo za kratko vreme uradili album. Daf i Čad bi došli u studio gde smo svirali tokom dana, a uveče sam pisao pesme", rekao je on i dodao:

"Prethodno sam morao da priznam Šeron da ću raditi na ploči, mada ni sam nisam verovao da imam snage za to. Ali je Endru ipak izvukao tu snagu iz mene. Zaista se nadam da će ljudi slušati i uživati u ovoj ploči, jer sam uložio svoje srce i dušu u nju."

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...