Najnovije vesti

GLUMICA SE SAVIJALA OD BOLOVA NASRED ULICE! Bori sa sa teškom BOLEŠĆU, morala da se pridržava za dečka (FOTO)
Foto: Profimedia

TUGA

GLUMICA SE SAVIJALA OD BOLOVA NASRED ULICE! Bori sa sa teškom BOLEŠĆU, morala da se pridržava za dečka (FOTO)

Pop kultura

Glumici Selmi Bler (47), pre više od godinu dana dijagnostikovana je multipla skleroza, a ona često na društvenim mrežama govori o borbi sa teškom bolešću i o lečenju kroz koje prolazi.

Iako se pisalo da se Selmino stanje poboljšalo, fotografija ispred jednog restorana brze hrane upućuje na suprotno. Strani mediji prenose da je sa dečkom Dejvidom Lionsom stajala u redu, ali je brzo napustila objekat zbog jakih bolova.

Glumica se savijala od jakih bolova, a dečko ju je sve vreme pridržavao. Brojni obožavatelji 'zatrpali' su društvene mreže porukama podrške nakon što su videli fotografiju.

foto: Profimedia

Inače, Selma otvoreno priča o teškom periodu. Na panelu 'Time 1009" u Njujorku otkrila je da su joj lekari u jednom trenutku rekli da se pripremi za smrt. To ju je prisilio da istraži druge opcije, pa je tako pristala na presađivanje matičnih ćelija i hemioterapiju.

- Lečenje nije napredovalo onako kako se očekivalo i bilo mi je sve gore. Nisam to nameravala da uradim. Nisam htela da uništim svoje telo. Pitala sam se zašto bih u njega unosila tu užasnu drogu, hemioterapiju, pa nemam rak. Međutim, počele su da mi nedostaju opcije - ispričala je Selma.

foto: Profimedia

Bler je svojevremeno da je godinama imala simptome, ali nije ih shvatala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je naterao da ode na pregled. Probitno je mislila da joj se uklještio živac, ali ispostavilo se da od ove neizlečive bolesti glumica boluje najmanje 15 godina.

- Oporavljam se. Mogu bolje da hodam. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvek ne fokusiraju. Hemioterapija i visoka doza lekova imaju svoju cenu. Visoke doze koje dobijam zbog transplantacije su teže sad nego kad sam ih dobijala. Telo je u šoku - napisala je glumica pre nekoliko meseci.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja