ISISALA 2 LITRA SALA IZ TELA I PODIGLA ZADNJICU! Ovako 30 godina kasnije izgleda FATALNA plavuša iz ČUVARA PLAŽE! FOTO
Foto: Profimedia

BOLJE NEGO SA 20

ISISALA 2 LITRA SALA IZ TELA I PODIGLA ZADNJICU! Ovako 30 godina kasnije izgleda FATALNA plavuša iz ČUVARA PLAŽE! FOTO

Pop kultura -

Glumica Dona Deriko jedna je od retkih kojoj uspeva da izgleda isto, ako ne i bolje, 30 godina nakon što je glumila u čuvenoj seriji "Čuvari plaže", prepoznatljivoj po crvenim kupaćim kostitima koje su nosile glumice.

Danas ima 51 godinu, ai izgleda kao da joj je tek dvadesetak godina, što potvrđuju i njene fotografije na Instagramu. Iako su tome doprineli dobri geni, svoje su učinile i plastične operacije i zahvati kojima održava svoj mladenački izgled. To ne pokušava da sakrije od javnosti pa je 2017. godine čak i snimila dokumentarni film u kojem je otkrila da se podvrgnula liftingu ruku, liposukciji i sređivanju stomaka, i to kako bi izgledala baš kao što je izgledala u popularnoj seriji.

foto: Profimedia

"Željela sam da dogovorim termin sa doktorom Obengom jer sam imala viška kože na rukama nakon što sam smršala. Takođe sam imala viška kože na stomaku nakon dva porođaja", izjavila je u svom filmu.

On joj je tada iz tela uklonio dva litra masnoće, operacija je trajala gotovo pet sati, a sredio joj je i zadnjicu.

foto: Profimedia

Ona je danas srećnija i ima više samopouzdanja nego ikad.

"Rezultati su i više nego neverovatni i sada se ponovno osećam sigurno i imam samopouzdanje u bikiniju", izjavila je Dona.

foto: Profimedia

Danas je majka 18-godišnje ćerke Frenki-Džin Siks, koju je dobila s bivšim suprugom i muzičarem Nikijem Siksom, a iz prethodne veze ima i 24-godišnjeg sina Rajana Derika. Brak sa Nikijem trajao je od 1996. do 2007. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track