PREDVIDEO NAJVEĆE SKANDALE I ZNA ŠTA ĆE SE DESITI DŽENIFER I PARIS 2020 GODINE! Ono što je rekao za njih ŠOKIRALO SVET!
Foto: Profimedia, Twitter

do sad sve pogodio

PREDVIDEO NAJVEĆE SKANDALE I ZNA ŠTA ĆE SE DESITI DŽENIFER I PARIS 2020 GODINE! Ono što je rekao za njih ŠOKIRALO SVET!

Pop kultura -

Nikolas Aujula (34), vidovnjak koji je predvideo požar u katedrali Notr Dam, kao i skandal kanadskog premijera Džastina Trudoa, a sad ima nova predviđanja za 2020. godinu. Među njegovim novim predviđanjima pored američkog predsednika Donalda Trampa, našle su se i Paris Hilton i Dženifer Aniston.

foto: Profimedia

- Neke vizije primam u snovima, a druge mi dođu dok šetam ulicama. Snovi su najintenzivniji i to zato što je tada intuitivni deo mozga u većoj aktivnosti - rekao je Aujula. Dar je, kako kaže, otkrio kad je bio dete nakon što mu je preminuo otac. Tada je shvatio da ima izraženu intuiciju i veruje da je u prošlim životima bio lav i egipatska kraljica.

- Imao sam hiljade prošlih života. Bio sam egipatska kraljica, sluškinja, učitelj tokom Francuske revolucije, srna, lav, a živeo sam i u drugom svemiru - kaže. Nikolas je predvideo niz događaja koji su obeležili 2019. godinu, a između ostalih i skandal između Džastina Bibera i Tejlor Svift.

foto: Profimedia

Predviđanja za svetske zvezde za 2020. godinu su nešto drugačija.

- Paris Hilton bi mogla da objavi da će postati majka, Lindzi Lohan će napraviti skandal, a Dženifer Aniston ući će u novu, vrlo važnu vezu - rekao je Nikolas i dodao da može da se desi da premine jedna mlada pevačica, a njena smrt će biti povezana sa alkoholom i drogom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track