DŽESIKA SIMPSON O TRAUMATIČNOM ISKUSTVU: S*ksualno me je zlostavljala ćerka porodičnih prijatelja!
Foto: Profimedia, Instagram

Šok

DŽESIKA SIMPSON O TRAUMATIČNOM ISKUSTVU: S*ksualno me je zlostavljala ćerka porodičnih prijatelja!

Pop kultura -

Glumica i pevačica najavila je da će se u njenoj autobiografiji
naći iskustvo zbog koga se godinama opijala i gutala tablete

Džesika Simpson (39) prvi put je progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživela u detinjstvu, a spomenula je i depresiju kroz koju je prolazila, kao i probleme sa alkoholom i tabletama.

Glumica, pevačica i modna dizajnerka, uoči izlaska svoje autobiografije „Open Book“ („Otvorena knjiga“), osetila je kako je baš sada pravi trenutak da javnost sazna za nepoznate detalje iz njenog života.

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama - napisala je Džesika, koja je u novembru 2017. popila poslednju čašu žestokog pića. Od tada je, kako tvrdi, trezna.

- Odreći se alkohola bilo je lako. Bila sam besna na njega i činjenicu da mi je ta flaša omogućavala da ostanem prazna i bezosećajna - objasnila je Simpsonova, koja priznaje da joj je terapija teško pala, ali, kako je vreme prolazilo, sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovo oseti sve traume koje je davno potisnula.

- Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Delila sam krevet sa ćerkom naših porodičnih prijatelja. Sve je počelo tako što mi je ona češkala leđa, a zatim bi se dogodilo nešto što je bilo izuzetno neugodno. Htela sam da kažem roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osećala krivom - piše glumica i pevačica.

foto: Profimedia

Nekoliko godina kasnije Džesika je s roditeljima otišla na putovanje. U jednom trenutku majka je udarila oca po ramenu i razdrala se: „Rekla sam ti da se nešto dogodilo.“

- Tata je samo nastavio da gleda u ulicu i nije ništa rekao. Nikada više nismo otišli kod oca i majke te moje prijateljice. Takođe, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome - priznala je Simpsonova, inače majka troje dece.

DŽESIKINI SKANDALI

Pre nekoliko godina gostovala je vidno pijana u jednoj emisiji. Suprug Erik Džonson zapretio joj je da će, ako se odmah ne prijavi u neki rehabilitacioni centar, odvesti decu što dalje od nje. Nakon trećeg porođaja dostigla je težinu od 108 kilograma! Mučili su je nesanica, anksioznost i bolovi u leđima, pa je odlučila da preuzme kontrolu nad svojom težinom i za samo šest meseci uspela je da se prepolovi!

Pre nekoliko meseci bila je na meti kritika jer je dozvolila svojoj ćerki Maksvel da ofarba kosu. Sedmogodišnja devojčica poželela je da ima boju kose inspirisanu Diznijevim crtaćima, a mama joj je to omogućila.

foto: Profimedia

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: Profimedia, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track