BLUD I KIČ NA CRVENOM TEPIHU! Ovo su najšokantniji stajllinzi na dodeli Gremi nagrada! Jedan napisao poruku na ZADNJICI!
Foto: Profimedia

FOTO

BLUD I KIČ NA CRVENOM TEPIHU! Ovo su najšokantniji stajllinzi na dodeli Gremi nagrada! Jedan napisao poruku na ZADNJICI!

Pop kultura -

Sinoć je u Los Anđelesu održana 62. dodela Gremi nagrada. Ceremonija Stejpls centru domu LA Lejkersa, posvećena je legendi NBA lige i Lejkersa Kobiju Brajantu, koji je tog dana poginuo u padu helikoptera.

Brojne zvezde iz svetskog šoubiznisa prošetale su crvenim tepihom, a zbog smelih i neobičnih stajlinga danas su glavna tema u svetu.

Glumica Prijanka Čopra (37) i njen suprug, pop zvezda Nik Džonas (26) stigli su držeći se za ruke. Glumica je obukla dugu belu haljinu, a u prvom planu bio je njen dubok dekolte, dok se njen suprug opredelio za zlatno odelo i cipele u istoj boji.

foto: Profimedia

Pevačica i glumica Arijana Grande (26) je za najveću muzičku noć u godini obukla sivu glomaznu haljinu, na kojoj je bilo nekoliko metara tila. Arijani je na crvenom tepihu bilo teško da se kreće u predugačkoj haljini, pa joj je bila potrebna pomoć organizatora. Dok je pozirala, u jednom trenutku je Pozvala roditelje da se fotografišu sa njom.

Kalifornijski pevač Riki Rebel (39) osim šetnje i poziranja na crvenom tepihu odlučio je i da puzi, ali i da se valja po podu. Na sebi je imao crveno kožno odelo. Odlučio je i da pokaže "pozadinu", kao i poruku ispisanu na njoj.

- Zaustavite ovo - piše na pjevačevoj pozadini. Osim odijela sa sobom je donio i kišobran te je na očima imao povez.

1 / 2 Foto: Profimedia

Reper Lil Nas X (20) i kantautorka Bili Ajliš (18) imali svaki po šest nominacija. Takmičili su se za najboljeg novog izvođača zajedno sa još pet umetnika. Lizo i Lil Nas nisu kući otišli praznih ruku.

Pevačica je dobila tri Gremija, a reper dva. Njegova pesma bila je najbolja u kategoriji za najbolji pop duet i najbolji muzički video. Posebnu pažnju privukao je odevnom kombinacijom. Reper se pojavio u drečavo roze odelu, a outfit je upotpunio šeširom i kaubojskim čizmama u identičnoj boji.

1 / 3 Foto: Profimedia

U ekstravagantnom stajlingu pojavio se i Bili Porter (50). Porter je doslovno zablistao od glave do pete u srebrenim i plavim kristalima. Pazio je na svaki detalj - od boje noktiju na rukama, modnih dodataka pa i šminke u srebrenim tonovima.

foto: Profimedia

Kantautorka Džoj Vila (28) je obukla crvenu kožnu haljinu, a u prvom planu je bio natpis s prezimenom predsednika SAD-a. Torbicu je ukrasila logom republikanaca, a na glavu je stavila glomazno crveno pero.

foto: Profimedia

Reper Tajler poznatiji pod imenom 'The Creator' (28) došao je u ružičastom odelu, a stajlingom je podsetio na nosača prtljaga s obzirom da je na dodelu nagrada sa sobom poneo kofer prepun odeće.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track