NE MOŽEŠ TAKO DA IZGLEDAŠ U 50. GODINI! Lice ti se sastoji od 99 posto FILERA! Pevačicu ispljuvao ceo SVET! (FOTO)
Foto: Profimedia

preterala

NE MOŽEŠ TAKO DA IZGLEDAŠ U 50. GODINI! Lice ti se sastoji od 99 posto FILERA! Pevačicu ispljuvao ceo SVET! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Gven Stefani (50) se pojavila na dodeli Gremi nagrada sa suprugom Blejkom Šeltonom, a u bež haljini i čizmama iznad kolena je izgledala besprekorno. Ipak, mnogi fanoviu su primetili velike promene na njenom licu.

Ona je odevnu kombinaciju menjala čak tri puta, ali je najviše pažnje privlačila svojim neverovatno svežim izgledom, bez ijedne bore na licu, gotovo porcelanskog tena. Tako su se odmah pojavila šuškanja o tome da popularna pevačica u poslednje vreme sve više odlazi na estetske zahvate kako bi izgledala što mlađe, jer teško da bi u godinama u kojim je mogla da postigne takav sjaj zahvaljujući samo kozmetici, ili dobrim genima.

foto: Profimedia

Na društvenim mrežama su se ubrzo pojavili negativni komenatri, ali je bilo i onih koji su smatrali da pevačici to nije trebalo.

"O, moj Bože, šta je Gven stefani uradila svom licu?", "Hej Gven, prestani s plastičnim operacijama i botoksom na svom predivnom licu. Počinješ da izgledaš kao lažna Madona", "Lice Gven Stefani sastoji od 99 % filera i 1 % kože", "Gven, šta si to učinila? Sramota", "Lice joj je smrznuto, ne sviđa mi se", samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da su je obožavaoci "izbombardovali" negativnim komentarima zbog navodnih korekcija koje je radila na licu. U aprilu prošle godine kritikovgali su je zato što je previše napumpala usne i plastičnog izgleda, ali Gven za sada sve komentare tog tipa vešto ignoriše.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track