ŽIVOT BEZ NJEGA JE DRUGAČIJI, CEO SVET MI SE OKRENUO! Irina otkrila kako se oseća nakon raskida sa Bredlijem!
Foto: Profimedia

NIJE JOJ UVEK LAKO

ŽIVOT BEZ NJEGA JE DRUGAČIJI, CEO SVET MI SE OKRENUO! Irina otkrila kako se oseća nakon raskida sa Bredlijem!

Pop kultura -

Raskid Irine Šajk i Bredlija Kupera obeležio je prethodnu godinu. Nakon što su zajedno proveli nešto više od četiri godine, odlučili su da je najispravnija odluka da život nastave odvojeno.

Nakon mnogo vremena, Irina je po prvi put otkrila javnosti mišljenje o bivšem partneru, kao i kako joj izgleda samački život sa ćerkom Leom.

- Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo. Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore. To je jednostavno u ljudskoj prirodi - kazala je Irina.

Zatim je otkrila kako su funkcionisali ona i Kuper.

foto: Profimedia

- Oboje smo veoma srećni što smo imali tu priliku da budemo zajedno i proživimo to iskustvo, ali nas dvoje očigledno nismo bili jedno za drugo. Dok je trajalo bilo je dobro. Sada, život bez njega je jedno sasvim novo poglavlje. Nas dvoje povezuje dete, pa ne možemo da budemo u lošim odnosima - izjavila za Vogue.

Ona je u inetvjuu takođe spomenula sa kojim problemima se sada nosi kao samohrana majka.

- Veoma je teško naći balans između toga između da ste samohrana majka, a u isto vreme i zaposlena žena. Verujte mi, ima dana kada se probudim i uplašeno pomislim kako ću sve da postignem. Bukvalno se raspadam tada – priznala je manekenka

Podsećamo, par se nakon raskida uspešno dogovorio o starateljstvu. Najveći problem je bila odluka u kojem gradu će živeti, ali su nešto kasnije ipak odlučili da to bude Njujork.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Azra/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track