JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Želela sam da budem MUŠKO! Irina otkrila sve detalje iz PROŠLOSTI!
Foto: Profimedia

ovo niko nije očekivao

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Želela sam da budem MUŠKO! Irina otkrila sve detalje iz PROŠLOSTI!

Pop kultura -

Manekenka Irina Šajk (34), koja važi za najzgodnijeg modela na svetu, za progovorila je o majčinstvu, raskidu sa Bredlijem Kuperom (45) i detinjstvu.

Sa bivšim partnerom ima ćerku Leu koju je rodila u martu 2017. godine. Iako inače ne iznosi privatne detalje u javnost, ovoga puta je pričala o ocu svog deteta, ali je jednim detaljem iz detinjstva najviše šokirala.

- Uvek sam osećala kao da je trebalo da se rodim kao dečak. Ne znam zašto. Možda je to zato što je moj otac oduvek hteo dečaka - rekla je i nastavila:

foto: Profimedia

- Kad je preminuo, mislila sam : 'S obzirom na to da sam dečak, sad je moje vreme da brinem o porodici' - rekla je Irina za Vouge.

Osim toga, Irina je mislila da se nikad neće udati zbog čega su pratitelji na društvenim mrežama počeli da joj pišu komentare u kojima su istakli da su zbunjeni njenim razmišljanjem.

- Govorila si da se nikad nećeš udati? Pa, jesi li imala kući ogledalo? Božanstvena si, svako te hoće - bio je samo jedan od komentara.

Dodala je da je kasnije drugačije govorila i da sad voli što je žena, ali se potpuno seća trenutaka kada to nije volela.

Podsetimo, pre Kupera, bila je pet godina u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track