MADONA ŠOKIRALA PUBLIKU U LONDONU! Nikad nisam bila s muškarcem kome je MALI!
Foto: EPA

Bez blama

MADONA ŠOKIRALA PUBLIKU U LONDONU! Nikad nisam bila s muškarcem kome je MALI!

Pop kultura -

Ocvala kraljica popa istakla je da je veličina veoma bitna, pa otkrila da u krevetu može da kleči 20 minuta i da su joj rekli da to dobro radi

Madona je poznata kao skandal-majstor u svetu šou-biznisa, te se njene izjave uvek prepričavaju godinama.

Tako je sada na koncertu u Londonu otkrila da nikad nije bila s muškarcem koji ima mali penis! Pevačica se u Paladijum areni pojavila s potporom za kolena, koja su joj povređena, ali je to nije sprečilo da ispriča svoja seksualna iskustva.

- Kako zovete muškarca s malim penisom? Odgovor je: „Ne bih je*eno znala.“ Nikada nisam bila s muškarcem koji ima mali penis. Veličina je bitna, nemojte se pretvarati kao da nije tako - izjavila je Madona, a onda se pohvalila svojim podvigom iz kreveta i otkrila da može da kleči 20 minuta.

Voli piletinu

- Dobra sam u tome, tako su mi rekli - nasmejala je publiku. Inače, Madona je pre nekoliko meseci uhvaćena sa 30 godina mlađim dečkom u hotelu u Majamiju, pa je ponovo podgrejala priče da voli piletinu. Posle priče o seksu uzela je od jednog mladića pivo i otpila gutljaj.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Pritnscreen

- Evo, upravo smo podelili polne bolesti - poručila je pop diva i opet nasmejala obožavaoce.

Šalu na stranu, situacija s Madoninim zdravstvenim stanjem je ozbiljna, pa je otkazala koncerte za 4. i 11. februar.

Odmor

- Kao što svi znate, imala sam nekoliko povreda i morala sam da otkažem koncerte kako bi dala sebi priliku da se oporavim. Kako vas ne bih iznenadila, želim da vas obavestim pre vremena da ću otkazati još dva šoua za 4. i 11. februar u Paladijumu u Londonu, jer je tri šoua previše za moje telo i zapravo moji lekari insistiraju da uzmem slobodan dan nakon svakog nastupa, ali verujem da mogu da uspem da odradim dva šoua, a onda da se odmaram - napisala je na Instagramu, a zatim otkrila da ima terapije pet sati dnevno, te da je prešla samo na ravnu obuću.

NADRLJALA TUŽIO JU JE FAN

Madona je 2019. dobila tužbu i to od svog fana, izvesnog Nejta Holandera, koji je tužio pevačicu zbog toga što je pomerila termin održavanja koncerta zakazanog za 17. decembar u Majamiju, te on neće moći da prisustvuje spektaklu, iako je platio karte, a novac mu nisu vratili.

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track