DŽULIJA VEĆ 18 GODINA VOLI ISTOG ČOVEKA! Na početku je bilo GROZNO! BIO JE oženjen i njegovi roditelji su MRZELI glumicu
Foto: Profimedia

PREBRODILI SVE PREPREKE

DŽULIJA VEĆ 18 GODINA VOLI ISTOG ČOVEKA! Na početku je bilo GROZNO! BIO JE oženjen i njegovi roditelji su MRZELI glumicu

Pop kultura -

Brak američke glumice Džulije Roberts i njenog supruga Denija Modera važi za jedan od najuspešnijih u Holivudu. Ipak, njihova priča nije tekla glatko od početka već bi mogla da poslući kao sjajan scenario za neku seriju.

Ko je uopšte suprug jedne od najpoznatijih glumica na svetu?

Danijel Moder (51) je snimatelj koji je rođen i odrastao u Los Anđelesu. Karijeru je započeo u Holivudu kao asistent u produkciji na akcionom filmu "Grimizna plima" iz 1995. godine. Nakon toga usledio je rad na hit filmovima poput "Spajdermen 3" i "Gospodin i gospođa Smit", a saradnja na televizijskoj drami "Normalno srce" osigurala mu je nominaciju za prestižnu nagradu Emi.

foto: Profimedia

Deni i Džulija su se upoznali na setu filma "Meksikanac" 2000. godine, ali su u to vreme oboje bili u vezama. Ona se viđala sa glumcem Bendžaminom Bretom, a Danijel je bio u braku sa šminkerkom Verom Stejmberg. Ipak hemija je bila neupitna pa su odlučili da ostave svoje dotadašnje partnere. U jeku Denijevog razvoda, Džulija je viđena kako pije kafu u majici na kojoj je napisala "a low Vera" što je, objasnila je, bila igra reči. Pogrešno napisana reč 'aloe vera' trebalo je da bude jasna poruka tadašnjoj supruzi njenog ljubavnika koja nije tek tako pristala na razvod. Javnost nije bila oduševljena ovim potezom pa su se medijima proneli komentari da je američka ljubimica ipak otišla predaleko.

foto: Profimedia

Ipak, sama je u nekoliko kasnijih intervjua priznala da je u mladosti bila pravo razmaženo derište. Tome je došao kraj upravo kada je upoznala Denija. "Kad razmišljam o tome šta moj život čini smislenim, onda je to on. Sve dobro za mene bilo je od njega", otkrila je Džulija u razgovoru za Harper's Bazaar.

Medijima su godinama kružile priče da je glumica toliko želela da bude s Denijem da je njegovoj bivšoj supruzi spremno iskeširala 150.000 dolara samo kako bi ubrzala proces razvoda. Ipak, osim sa bivšom suprugom, glumica je na početku veze naišla i na probleme sa rodbinom. Njen svekar je otišao toliko daleko da je Džuliju, skrhan smrću svoje supruge, optužio da je nehotice ubila Denijevu majku kojoj srce nije moglo da izdrži pritisak sinovljevog razvoda. Po svemu sudeći teška vremena su iza njih, a porodica je danas u dobrim odnosima.

foto: Profimedia

Za razliku od njihovog vrlo javnog početka, ostatak njihove veze protekao je daleko od očiju javnosti. Nisu želeli da se eksponiraju previše, a venčanje se održalo u tajnosti na njenom ranču u Novom Meksiku nakon dve godine veze. Deo njihove odsutnosti iz javnog života leži i u tome što su na samom početku svoje veze dobili niz negativnih kritika, pa su dočekani na nož, a Džulija je neretko nazivana razaračicom brakova i preljubnicom. Ipak, supružnici su svima dokazali da njihova ljubav nije bila kratkog veka, pa će ovog jula proslaviti 18-tu godišnjicu braka u kojem su dobili troje dece. "Mislim da sam sada srećnija nego ikad pre. U mirnoj sam luci svog života, a za veliki deo toga je zaslužan moj brak. Moj muž, Deni, stvarno je bio moj svetionik ", otkrila je jednom prilikom glumica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Miss7.24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track