Najnovije vesti

OVO JE DEVOJKA KOJA JE ZAVELA BIKOVIĆA I RADONJIĆA! S*ksi Teodora, pojačanje Južnog vetra!
Foto: Privatna Arhiva

Novo lice

OVO JE DEVOJKA KOJA JE ZAVELA BIKOVIĆA I RADONJIĆA! S*ksi Teodora, pojačanje Južnog vetra!

Pop kultura

U novim epizodama hit serije ćerka glumice Gordane Bjelice tumači lik Mine, devojke kriminalca Baće. Gledaćemo je i u filmu "Hotel Beograd", gde je partnerka Milošu

Teodora Bjelica jedno je od novih lica TV serije "Južni vetar". Reditelj Miloš Avramović zapazio je ovu mladu devojku kao Špankinju Elenu u filmu "Afterparti" Luke Bursaća i dao joj ulogu Mine, devojke kriminalca Baće, kog tumači Miodrag Radonjić.

foto: Dragan Kadić

"Veliki izazov je bio stati u kadar sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem. Nije mi bilo svejedno, priznajem, i imala sam veliku tremu. Ali kada sam čula reč 'akcija!', shvatila sam da je sad ili nikad, i da moram da dam sve od sebe kao bih dala svoj maksimum u toj i svakoj sledećoj sceni u kojoj se pojavljujem. Najvažnije mi je da sam se izborila za svoje mesto u kadru, a kako će se dalje stvari razvijati i kako će gledaoci prihvatiti Minu, videćemo", priča Teodora.

Kako saznajemo iz produkcije, scene koje je Teodora snimala komentarisaće se nakon emitovanja. Nove epizode startuju na RTS od 16. februara. Novo lice srpskog filma nije po zanimanju glumica, ali je talenat nasledila od mame Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi".

"Mama me je spremala za snimanje 'Južnog vetra'. Prolazila sam s njom kroz tekst i scene", objašnjava Teodora.

Ona je saradnju iz "Južnog vetra" nastavila i u ruskom filmu "Hotel Beograd", gde tumači Jovanu, devojku Miloša Bikovića.

"Miloš ima harizmu koja se retko sreće, inteligenciju i dobrodušnost. Zahvalna sam na prilici da kradem zanat i učim od njega", zaključuje mlada glumica.

Dobro zapamtite njeno ime jer ćete je gledati i u seriji "Slatke muke", gde je kao sekretarica Marija desna ruka Andriji Miloševiću.

PRAVI IZBOR

Glumački uzor mi je Šarliz Teron

Teodora glumačke savete traži od majke, ali idole ima i u Holivudu.

"Moj glumački uzor je Šarliz Teron. Ona je prelepa zena, ali je u svojoj karijeri imala različite uloge, među kojima je i ona u filmu 'Čudovište', zbog koje se ugojila i poružnila. Volela bih da dobijem dramsku ulogu u kojoj bih morala da istražujem delove sebe za koje nisam ni znala da postoje", ispričala je mlada glumica za portal Filmskog centra Srbije.

Kurir/Ljubomir Radanov/Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...