DŽEJ LO I ŠAKIRA ZAPALILE SCENU! Pojavile se u minijaturnim kostimima, a o VRELOM PLESU bruji ceo SVET! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

SUPERBOUL

DŽEJ LO I ŠAKIRA ZAPALILE SCENU! Pojavile se u minijaturnim kostimima, a o VRELOM PLESU bruji ceo SVET! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez (50) zapalila je sinoć scenu na poluvremenu jednog od najvažnijih sportskih događanja u SAD-u Superboulu.

Naime, Dženifer se pobrinula da svojim se*si plesom i polugolim izdanjem zapali atmosferu tog sportskog događaja, koji je pratio ceo svet. Njen izgled, odevne kombinacije, ples i dominacija na pozornici izazvali su oduševljenje ne samo publike i gledalaca pred malim ekranima već i korisnika društvenih mreža, koji su u čudu.

foto: Profimedia

"Dakle, kažete mi da Dženifer Lopez ima 50 godina, ima dvoje dece i izgleda tako", , "Ako ne budem izgledala kao Dženifer Lopez kada budem imala 50 godina, bacite me negde", "Nadam se da ću i ja tako izgledati sa 50 godina", "Neka mi neko kaže da Dženifer nije večeras najimpresivnija sportistkinja na tom stadionu", samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže.

I sama pevačica se oglasila na Instagramu i objavila nekoliko videa i otkrila svoje utiske nakon nastupa.

"Hvala mom neverovatnom timu na najlegendarnijem poluvremenu koje sam ikad mogla zamisliti. Volim vas sve puno, hvala", napisala je zahvalna pevačica.

Džej Lo je u koži od glave do pete zapevala "Jenny From The Block," "Ain't That Funny" i "Get Right" uz impoznatnu koreografju, a u jednom trenutku joj se na sceni pridružila i jedanaestogodišnja ćerka Em, koja je pomogla majci da otpeva neke od najvećih hitova.

foto: Profimedia

Na sceni joj se u jednom trenutku pridružila i atraktivna Šakira (43), čiji nastup je podjednako zapalio masu.

1 / 2 Foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track