KEJT NE SKIDA OSMEH S LICA, A SVE JE SAMO DOBRA MASKA?! Ne može da spava, nervozna je i uznemirena i to zbog NJEGA?
Foto: Profimedia

pojavila se na crvenom tepihu

KEJT NE SKIDA OSMEH S LICA, A SVE JE SAMO DOBRA MASKA?! Ne može da spava, nervozna je i uznemirena i to zbog NJEGA?

Pop kultura -

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, pojavila se sinoć sa suprugom na dodeli Bafta nagrada u Londonu i nije skidala osmeh s lica.

Kejt je blistala u haljini koju je nosila i 2012. godine, ali kako pišu strani mediji, proteklih dana nije bila tako vedra i nasmejana kao sinoć na crvenom tepihu.

foto: Profimedia

Naime, neimenovani izvor je za ‘US Weekly’ otkrio kako se vojvotkinja od Kembridža zapravo oseća. Čini se da je vest da Megan i Hari povlače iz kraljevske porodice na nju ostavila veliki trag.

– Kejt je u panici i veoma je nervozna. Jedva ima vremena za odmor, a kad i pokuša da zaspi, ne uspeva , jer je jako uznemirena – ispričao je izvor koji dodaje da vojvotkinji najviše nedostaje mlađi brat njenog supruga Vilijama.

– Poznato je da je Kejt bila jako bliska sa princem Harijem, zbog čega joj je sve ovo jako teško palo. Boji se jer misli da ovaj potez znači i odvajanje od njenog dobrog prijatelja. Želela bi da razgovara sa prijateljem. Nedostaje joj i u strahu je da njih dvoje nikada više neće imati blizak prijateljski odnos kao nekad - dodao je izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track