VODITELJ PROGOVORIO O TEŠKOJ BOLESTI: Postao sam otac, a onda slučajno saznao da imam RAK! Koleginica mi je spasla život
Foto: Profimedia

TURBULENTAN PERIOD

VODITELJ PROGOVORIO O TEŠKOJ BOLESTI: Postao sam otac, a onda slučajno saznao da imam RAK! Koleginica mi je spasla život

Pop kultura -

Endi Koen (51), američki TV voditelj, producent i autor ispričao je kako mu je vodiiteljka i glumica Keli Ripa (49) spasila život, tako što ga je naterala da ode na pregled i otkrije na vreme kako ima maligni melanom. On je imao mrlju na usni, ali ju je sve vreme ignorisao.

- Imao sam tu mrlju na usni neko vreme. Uopšte nisam obraćao pažnju na nju dok mi Keli nije prišla i otvoreno mi rekla: 'Šta se događa s tvojom usnom? Idi to da pregledaš već danas' - prepričao je popularni voditelj.

foto: Profimedia

Ispostavilo se da se radi o zloćudnom melanomu i da je Koen, nepunu godinu dana nakon što je postao otac dečaka Benjamina Alena, saznao za tešku dijagnozu.

Otkako je operisan, Koen je priznao da mnogo više pazi na boravak na suncu i izbegava solarijum. Prati situaciju i odlazi na redovne preglede kod dermatologa, a naglasio je da mu je taj slučajan susret s koleginicom na zabavi povodom otvaranja umetničke izložbe Glorije Vanderbilt verovatno spasao život.

foto: Profimedia

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track