BIĆE PO ANĐELININOM, ILI ĆE IM ZAGORČATI ŽIVOT! Glumica sprema OSVETU Bredu i Dženifer, ovo je PRVI UDARAC?!
Foto: Profimedia, EPA/NeilHall

BURA SE NE STIŠAVA

BIĆE PO ANĐELININOM, ILI ĆE IM ZAGORČATI ŽIVOT! Glumica sprema OSVETU Bredu i Dženifer, ovo je PRVI UDARAC?!

Pop kultura -

Bivši supružnici Bred Pit (56) i Dženifer Aniston (50), nedavno su ukrali svu pažnju na crvenom tepihu u sklopu dodele SAG nagrada.

Osim što su se mediji raspisali bivšem paru, u centru pažnje se ponovo našla i Bredova bivša supruga, Anđelina Džoli (44), za koju sada tvrde da je istrajna u nameri da uništi odnos Breda i Dženifer.

foto: Profimedia

Navodno je izvor za američki 'Life & Style' ispričao da je Anđelina odlučila da i u privatnom životu bude 'Grdana - zla vila' koju je glumila u istoimenom filmu i svim silama se trudi da zagorča odnos bivšeg supruga i zezde serije 'Prijatelji'. Njen prvi korak u postizanju cilja je da 'udari' po Bradovom novčaniku.

- Ona 'drži konce u rukama' kada je reč o njihovom razvodu i neće biti iznenađenje ako bude tražila nekoliko miliona više samo kako bi Breda zadržala za sebe. Nikako nije dobro za njega da je Anđelina ljuta - ispričao je izvor za pomenuti medij i dodao da će 'ili biti po Anđelininom ili će svima ostalima zagorčati život'.

foto: Profimedia

Međutim, ako je verovati 'Gossip Copu', takvi navodi su neistiniti jer se zasnivaju na priči da su se Bred i Dženifer pomirili, a za to još uvek nema službene potvrde.

Američki portal navodi da su bivši supružnici samo dobri prijatelji i da činjenica da se Anđelina i Dženifer nikada nisu simpatisale nije dovoljna da se Anđalina predstavlja u lošem svetlu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track