DŽENIFER LOPEZ I ALEKS PROSLAVILI 3 GODINE VEZE: Snimak koji je objavio dečko LATINO BOMBE će vas NASMEJATI! (VIDEO)
Foto: EPA

Ljubav Zajedno i na Superboulu

DŽENIFER LOPEZ I ALEKS PROSLAVILI 3 GODINE VEZE: Snimak koji je objavio dečko LATINO BOMBE će vas NASMEJATI! (VIDEO)

Pop kultura -

Ponosan Rodrigez se pohvalio videom na kome igra i peva tokom nastupa svoje drage.

Nastup Dženifer Lopez (50) na skorašnjem Superboulu izazvao je ogromnu pažnju, a podršku joj je pružio i verenik Aleks Rodrigez (43), s kojim je juče proslavila treću godišnjicu veze.

Bivši bejzbol igrač, koji je bodrio glumicu i pevačicu sve vreme pevajući i igrajući, objavio je video na Instagramu i napisao da je ponosan na nju.

- Kad mi je Džen rekla da mogu da budem prateći vokal, čoveče, nije se zezala. Vau, u pozadini sam - napisao je Aleks i nasmejao pratioce.

foto: Printscreen

Podsetimo, par je u vezi od februara 2017. godine, a verili su se prošlog marta. Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni i često postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže. Džej Lo je ranije govorila da posle tri propala braka više ne namerava da se udaje, ali je Aleks promenio njene planove.

Ona kaže da je, posle bračnih neuspeha i nesrećnih ljubavi, konačno našla srodnu dušu. Prvi put se udala za konobara Odžanija Nou, pa za koreografa Krisa Džada, i naposletku za latino pop zvezdu Marka Entonija, s kojim ima blizance, a veliku pažnju privlačile su i njene veze s muzičarem Pi Didijem i glumcem Benom Aflekom. Posle Entonija, a pre Aleksa bila je s reperom Drejkom i sa 18 godina mlađim plesačem Kasperom Smartom.

foto: EPA

Kurir / N. M, Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track