GLUMAC POLUDEO KADA JE VIDEO PAPARACE! Uhvatili ga u nezgodnom trenutku, on odmah počeo da PRETI! (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE IH OČEKIVAO

GLUMAC POLUDEO KADA JE VIDEO PAPARACE! Uhvatili ga u nezgodnom trenutku, on odmah počeo da PRETI! (FOTO)

Pop kultura -

Adam Sendler (53), jedan je od omiljenih holivudskih komičara, a najnovije fotografije pokazuju da obožavaoce ume da nasmeje i van filmsog platna.

Naime, paparaci su Sendlera 'ulovili' u losanđeleškom kozmetičkom salonu dok je uživao u pedikiru. U jednom trenutku shvatio je da ga neko fotografiše, a njegova reakcija je mnoge nasmejala. Mahao je prstom da prestanu da ga fotografišu, a sudeći prema njegovom izrazu lica, neprijatno se iznenadio.

foto: Profimedia

Inače, Adam je jedan od najdoslednijih komičara koji rade u Holivudu. Njegova ranija dela oblikovala su devedesete kao zlatno doba holivudske komedije i pomogla u definisanju žanra. Gledaoce nisu toliko privlačile same priče, već njegovi šarmantni nastupi.

Sendlerov nastup kao neodgovornog i emocionalno nezrelog čoveka postao je njegov zaštitni znak. To je osobina koja se može pratiti sve od početka njegove karijere u komediji 'Saturday Night Live'. Inače, Adam se prvi put na televiziji pojavio 1980. u glavnoj ulozi u jednoj od epizoda serije 'Kozbi šou', a krajem osamdesetih učestvovao je u emisiji 'Daljinski upravljač'.

Krajem 2017. Sendler je bio četvrti na spisku najuspešnijih holivudskih zvezda. Njegova ukupna naknada za dva filma godine 'Priče porodice Mejerović' i 'Sandy Wexler' iznosila je 50 miliona dolara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track