JOŠ JEDAN PRIJATELJ OTVORIO INSTAGRAM! Posle Dženifer Aniston i ON JE TU! Sada je cela ekipa na okupu (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE ODOLEO

JOŠ JEDAN PRIJATELJ OTVORIO INSTAGRAM! Posle Dženifer Aniston i ON JE TU! Sada je cela ekipa na okupu (FOTO)

Pop kultura -

Glumačka postava serije Prijatelji ponovo je na okupu, barem na Instagramu! Naime,Metju Peri se poslednji pridružio svojim prijateljima Lisi Kudrou, Dženifer Aniston, Dejvidu Švimeru, Kortni Koks i Metu Leblanku na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Peri, poznat kao Čendler Bing u seriji koja se prikazivala od 1994. do 2004.godine,pridružio se Instagramu nakon Dženifer Aniston koja je zamalo srušila mrežu kada je otvorila svoj profil u oktobru prošle godine, a sada već ima 30 miliona pratilaca. Iako Perijev profil još uvek nije ni blizu popularan, fanovi su posebno oduševljeni jer smatraju da je ovaj glumčev potez pokazatelj da bi nove epizode mnogima omiljene serije zaista mogli da ugledaju svetlost.

foto: Printscreen/Instagram

Takođe, mnogi su ovo shvatili i kao pokazatelj da se Metju izvukao iz faze u kojoj, u najmanju ruku, nije izgledao sjajno. Naime, glumac je još u junu 2019. godine mnoge iznenadio kada se na ulicama Menhetna pojavio u zapuštenom izdanju. Zbog viška kilograma i zapuštenog izgleda, mnogi su zaključili da ponovio prolazi kroz težak period, nakon što se i ranije borio sa zavisnošću i depresijom. Podjednako oronulo je glumac izgledao i u novembru.

Glumac još uvek nema nijednu objavu, u opisu profila mu piše "Šta je ovo, moj instagram nalog", a njegova koleginica iz serije Lisa Kudrou mu je među prvima poželela dobordošlicu.

''Napokon!!! JEJ!! Ne mogu da verujem svojim očima, SVOJIM OČIMA'', napisala je Lisa i glumcu poželela dobrodošlicu.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track