POSLEDNJA ŽELJA LULE ŽIVOJINOVIĆ JE BILA DA POČIVA PORED BATE! Telo će ekshumirati uz prisustvo njihove dece! A evo kada
Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile

ŽELJA ISPUNJENA

POSLEDNJA ŽELJA LULE ŽIVOJINOVIĆ JE BILA DA POČIVA PORED BATE! Telo će ekshumirati uz prisustvo njihove dece! A evo kada

Pop kultura -

Posmrtni ostaci velikana domaćeg glumišta Velimira Bate Živojinovića biće ekshumirani u junu mesecu ove godine i biće preneti u glumčevu rodnu Koraćicu, gde počiva njegova supruga Lula. Kako smo saznali od prijatelja porodice Živojinović Radoša Milenkovića, ekshumaciji će prisustvovati Batina i Lulina deca - sin Miljko i ćerka Jelena, koji će doputovati iz inostranstva tom prilikom.

foto: Dragan Kadić

"Naravno da je Miljko obavešten o tome, on i Jelena su sa tim saglasni. Uz Miljkovo znanje je pokrenuta ta procedura. Lulina želja bila je da počiva pored Bate, a svi znamo kolika je bila njihova ljubav. To je bila njena poslednja želja, a deca žele da joj je i ispune, Bata će počivati pored Lule. U junu će biti obavljena ekshumacija. Sve će zakonski biti ispoštovano. Vladika šumadijski Jovan je dao blagoslov za Batinu ekshumaciju i premeštaj posmrtnih ostataka u Koraćicu. I Miljko i Jelena će prisustvovati ekshumaciji, naravno. Njih dvoje u junu dolaze u Srbiju kako bi se to obavilo uz njihovo prisustvo", otkrio je prijatelj porodice Živojinović.

Miljko je dobio dozvolu da uđe u Srbiju i prisustvovao je sahrani majke Lule u Koraćici, dok za prisustvo na očevoj sahrani nije dobio dozvolu. Nakon što se poslednji put oprostio od majke, morao je odmah da se vrati u Francusku.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić potpisao je saglasnost da se ekshumiraju posmrtni ostaci Bate Živojinovića i prenesu u Кoraćicu.

Kurir.rs / Pink, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track