POZLILO MU NA PREMIJERI, ALI POJAVIO SE NA POMENU! Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac bili kumovi, a upoznali se OVAKO!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

neraskidivo prijateljstvo

POZLILO MU NA PREMIJERI, ALI POJAVIO SE NA POMENU! Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac bili kumovi, a upoznali se OVAKO!

Pop kultura -

Glumac Vojin Ćetković, kojem je pre nekoliko dana pozlilo na premijeri filma ''Grudi'', sada se pojavio na drugoj godišnjici smrti svog kolege, velikog prijatelja i kuma Nebojše Glogovca.

foto: Printscreen

Vojin je bio u crnom, tugu nije mogao da sakrije, a u rukama je sve vreme imao flašicu sa vodom i sveću. Inače, Vojin je jedini Glogovčev kolega koji se danas pojavio u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju na obeležavanju godišnjice njegove smrti.

Glogovac je imao 28 godina kada se 1996. venčao sa slikarkom Minom, a venčani kum bio im je Vojin. Ćetković je kasnije krstio i dvojicu sinova koje je Glogovac dobio u braku sa Minom.

Inače, Nebojša i Vojin su počeli da se druže 1991. na Fakultetu dramskih umetnosti i s vremenom su postali nerazdvojni. Ćetković ne dozvoljava da sećanje na njegovog kuma izbledi, a njemu je smrt glumca veoma teško pala.

Podsetimo, danas su se oko 12 časova na groblju pojavili i Glogovčevi članovi porodice, otac prota Milovan Glogovac, sin Gavrilo i glumčeva udovica Milica, kao i prijatelji i poznanici.

foto: Printscreen/Okomagazin

Kurir.rs/Pink, N.V, M.K./Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track