BRED PIT OSVOJIO OSKARA I BIO JE SAVRŠEN Ova TAJNA se krije iza NJEGOVOG ODELA, a onda se pred CELIM SVETOM rasplakao
Foto: Profimedia

Reči koje cepaju dušu

BRED PIT OSVOJIO OSKARA I BIO JE SAVRŠEN Ova TAJNA se krije iza NJEGOVOG ODELA, a onda se pred CELIM SVETOM rasplakao

Pop kultura -

Bred Pit je nagrađen Oskarom za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a savršeno odelo za savršenu noć pronašao je u Italiji.

Ono što se očekivalo, to se i dogodilo. Bred Pit je pobedio na Oskaru 2020. Suvišno je i reći da je na crvenom tepihu izazvao veliku pažnju.

Izgledao je savršeno, a pomalo se držao na distanci baš kao što pravi šmekeri rade. Ako želite da kažete da Pit u pedesetim izgleda zanosno kao ranije, pa čak i da ga je vreme učinilo šarmantnijim, slobodno to uradite

Nije on kriv što ovako dobro izgleda, ali je njegov stajling na Oskaru krio posebnu tajnu.

Pit je besprekorno odelo nabavio u Italiji, odnosno kod italijanskog brenda za koji je pre nekoliko meseci snimio modnu kampanju. Ta saradnja je i mogla da najavi sinoćni stajling Breda Pita. Sklopio je tako Pit i lepo i korisno, a ne samo da je dobro izgledao nego je i ispoštovao modna pravila Oskara koja kažu da muškarci na dodeli treba da nose odela, a žene duge haljine.

foto: Profimedia

Bred se kada je dobio nagradu obratio svojim naslednicima, bez kojih, kako je naveo, ne bi bio tu gde jeste.

"Ovo je za moju decu, koja utiču na sve ono što radim. Obožavam vas. Ovu nagradu posvećujem i Kventinu Tarantinu. Filmska industrija ne bi bila to što jeste bez tebe", rekao je Bred Pit kada je izašao na scenu kako bi primio Oskara.

Bred je bio vrlo emotivan dok je držao govor, a svi su mogli da primete koliko mu se oči pune suza.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track