PAPARACO! SVETOZAR CVETKOVIĆ NE POŠTUJE SAOBRAĆAJNE PROPISE: Prođi sa mnom kroz crveno
Foto: Zorana Jevtić

Prekršaj

PAPARACO! SVETOZAR CVETKOVIĆ NE POŠTUJE SAOBRAĆAJNE PROPISE: Prođi sa mnom kroz crveno

Pop kultura -

Žurba Svetozara Cvetkovića je paparaco Kurira uhvatio da prelazi dok se zeleno svetlo još nije upalilo, iako je prethodno čekao na semaforu

Svetozar Cvetković šetkao se po centru grada kada ga je paparaco Kurira uhvatio da prelazi ulicu na crveno svetlo za pešake.

Glumac je najpre prelazio Svetogorsku ulicu, pa je tu ipak sačekao da se upali zeleno svetlo za pešake. Ipak, pošto je verovatno žurio, na sledećoj ulici koju je trebalo da pređe već je izgubio strpljenje. I dok je cupkao na jednom semaforu, za drugi pešački već nije imao vremena, te je pohitao pre automobila.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Verovatno da je Cvetković prvo osmotrio da li ima saobraćajne policije, ali kada je video da je „bezbedno“, bez razmišljanja je prekršio saobraćajne propise. Sigurno da nije jedini u tome, ali s obzirom na to da je mesto gde je glumac prolazio u strogom centru grada, nije baš promišljeno postupio. Sasvim sigurno nije pretpostavio da su mu paparaci za petama, a i kako je zima pa je imao šal i šešir, možda je mislio da je i neprimetan.

(Kurir.rs / N. M. / Foto:Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track