OTKRIVAMO! KO SU NOVA LICA U NASTAVKU HIT SERIJE: Bjelogrlić ipak igra u Južnom vetru
Foto: Promo/Aleksandar Letić

NA MLAĐIMA SVET OSTAJE

OTKRIVAMO! KO SU NOVA LICA U NASTAVKU HIT SERIJE: Bjelogrlić ipak igra u Južnom vetru

Pop kultura -

Na mlađima svet ostaje Zbog preklapanja dva važna posla, Dragan je napustio ovo ostvarenje, ali je zato jednu od rola dobio njegov naslednik Aleksej

Dragana Bjelogrlića nećemo gledati u nastavku serije „Južni vetar“, ali će zato pred kamere stati njegov sin Aleksej, saznaje Kurir.

Ulazak u seriju mlađeg Bjelogrlića nije povezan sa izostankom njegovog oca. Naime, reditelj Miloš Avramović ulogu Cara, koju je u filmu tumačio Dragan, poverio je Predragu Mikiju Manojloviću, jer je Bjela rešio da se posveti svom projektu „Senke nad Balkanom“.

- Boje porodice Bjelogrlić braniće Aleksej, inače student glume u klasi Dragana Petrovića Peleta. On igra momka iz novobeogradskih blokova i senka je novom liku koji tumači Nikola Pejaković. Bjelogrlić junior snimao je svoje scene s Miodragom Radonjićem i bio sjajan - otkriva za Kurir sagovornik iz produkcije ove serije.

foto: Promo/Aleksandar Letić

Inače, njegovog oca Dragana gledali smo od prve do četvrte epizode, a od pete, koja će biti emitovana 16. februara na RTS, u ulozi Cara stiže Miki Manojlović.

Radnja serije počinje tamo gde se završio film „Južni vetar“ i gledaoci će imati priliku da prate kako se razvio odnos između Petra Maraša (Miloš Biković) i njegove devojke Sofije (Jovana Stojiljković), koji će dobiti i dete. Biće tu i mnogo novih lica, prvak Drame iz Užica Vahidin Prelić, Bojan Dimitrijević Pikac, Aleksandar Srećković Kubura, Nikola Pejaković, ali i zvezda serije „Gomora“ Paskvale Espozito.

Serija „Južni vetar“ snima se u Srbiji, Crnoj Gori i Italiji, a među novim licima su i dobro poznata imena: Vuk Kostić, Mladen Sovilj, Miodrag Dragičević i Ljubomir Bandović.

Ne može bez žena

U ekipi Anita i Tamara

U seriji „Južni vetar“ društvo Jovani Stojiljković praviće i druge jake žene. Zapažene uloge, kako saznajemo, ostvarile su Anita Mančić, Tamara Krcunović i Milica Mihajlović.

Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track