KUPOVALI POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH I UŽASNULI SVET! Anđelina Bredu kupila DRVO, a tek da vidite šta je Bijonse dobila!
Foto: AP, Profimedia

hit

KUPOVALI POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH I UŽASNULI SVET! Anđelina Bredu kupila DRVO, a tek da vidite šta je Bijonse dobila!

Pop kultura -

Dan zaljubljenih se bliži i vreme je da se podsetimo najbizarnijih poklona koje su poznate ličnosti poklanjale jedne drugima da bi dokazale bezuslovnu ljubav koju osećaju ili su mislile da osećaju pre nego što su poraskidale.

Nećemo se osvrtati na skupocen nakit i parfeme, već samo na ono što običnom čoveku ne bi palo na pamet da uradi. Oni su poklonima prevazišli sva očekivanja jer ovako nešto ne bi moglo ni da se zamisli.

Džastin Biber i Selena Gomez

Džastin i Selena su važili za najlepši par među obožavaocima i mnogi su im predviđali dužu vezu nego što je bila. Biber je 2011. godine, kada je bio najzaljubljeniji, za 2.000 dolara kupio pevačici celu cvećaru punu ruža i lala.

foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli

Iako su sada okrenuli leđa jedno drugom i vežu ih deca, Anđelina je Bredu 2010. poklonila drvo masline staro 200 godina, a ono je koštalo neverovatnih 20.000 dolara. Uradila je to jer ovakav poklon predstavlja simbol mira i stabilnosti.

foto: profimedia

Džej Zi i Bijonse

Džej Zi je Bijonse kupio masku za telefon od zlata koja je koštala 25.000 dolara, dakle još više od Anđelininog drveta masline. Te 2009. godine joj je kupio i mobilni, ali je on bio jeftiniji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track