DOŠAO U MINISTARSTVO KULTURE: Voja Brajović obišao staro radno mesto!
Foto: Dragana Udovičić

Nostalgija

DOŠAO U MINISTARSTVO KULTURE: Voja Brajović obišao staro radno mesto!

Pop kultura -

Glumac i bivši ministar kulture uslikan dok je ulazio u ustanovu u kojoj je nekad bio glavni

Voja Brajović bio je ministar kulture u Vladi Srbije od 2007. do 2008. godine, a izgleda da mu sada nedostaje to radno mesto. Uhvatili smo glumca kako se vraća na „mesto zločina“, a u zgradu ministarstva pokušao je da uđe neprimetno. Ipak, paparaco Kurira uslikao je Brajovića kako dolazi kod starih kolega, ali nismo uspeli da saznamo koji je povod njegove posete ovoj državnoj ustanovi.

foto: Zorana Jevtić

Bilo kako bilo, ako se izuzme šešir, koji je njegov zaštitni znak, Brajović se za sastanak obukao ležerno. Došao je u kožnoj jakni i pantalonama s džepovima, pa ne verujemo baš da je bio u zvaničnoj poseti kod sadašnjeg ministra Vladana Vukosavljevića.

foto: Zorana Jevtić

Iako se u svoje vreme nije mnogo proslavio kao prvi čovek srpske kulture, Voji očigledno nedostaje političko okruženje. Da li je razlog njegove posete potencijalni dogovor za budžet za neki projekat, to ćemo možda uskoro saznati, ali sasvim je sigurno da je glumac žurio da što pre reši to zbog čega je došao u posetu.

foto: Zorana Jevtić

Pre tri godine ministar Vukosavljević okupio je sve svoje prethodnike od 2000. godine na kafi u ministarstvu, a među njima je bio i Brajović.

N. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track