HOLANDIJA ODABRALA VODITELJKU ZA PESMU EVROVIZIJE: Transrodna Niki vodi Evrosong!
Foto: Instagram

Hit

HOLANDIJA ODABRALA VODITELJKU ZA PESMU EVROVIZIJE: Transrodna Niki vodi Evrosong!

Pop kultura -

Jutjub zvezda, poznatija pod umetničkim imenom Niki Tutorijals, izveštavaće o takmičenju putem interneta

Transrodna jutjuberka Niki de Jager (25) jedna je od voditeljki Evrovizije koja se ove godine u maju održava u Holandiji, u Roterdamu.

Jutjub zvezda, poznatija pod umetničkim imenom Niki Tutorijals, izveštavaće o takmičenju putem interneta, piše na zvaničnom sajtu Evrosonga.

Niki će snimiti i poseban Jutjub video u bekstejdžu sa muzičarima koji će se takmičiti na Evroviziji, izveštavaće sa crvenog tepiha tokom ceremonije otvaranja i učestvovaće u sve tri emisije uživo. Nju je prvi podržao prošlogodišnji pobednik Dankan Lorens.

- Draga Niki, i ovo se dogodilo. Sećam se kad smo razgovarali o ovome, smejali se i sanjali. Sada si ti voditeljka Evrovizije, verovatno najbolja koju su ikad imali. Ponosan sam na tebe, vidimo se u maju - napisao je pevač na Instagramu. Jutjuberka tvrdi da joj je uloga voditeljke na Evrosongu bila velika želja, pa je sada izuzetno počastvovana.

- Stvarno se radujem što ću doživeti ovo jedinstveno iskustvo - rekla je Niki, koja se bavi i šminkanjem, a nedavno je priznala svoju tajnu. Tokom cele karijere krila je da je transrodna, a to je otkrila nedavno jer su je ucenjivali i pretili joj. Proces promene pola završila je kad je imala 19 godina.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track