BIKOVIĆ NE MOŽE BEZ RUSKINJE: Miloš obnovio romansu sa Aglajom?
Foto: Profimedia

Ljubav

BIKOVIĆ NE MOŽE BEZ RUSKINJE: Miloš obnovio romansu sa Aglajom?

Pop kultura -

Spekulacije: Ruski mediji pišu da je par opet zajedno jer je Biković došao na premijeru filma „Led 2“ u Moskvi kako bi podržao Tarasovu

Miloš Biković, po svemu sudeći, obnovio je vezu sa Aglajom Tarasovom. Ruski mediji spekulišu da se glumački par pomirio, jer su na premijeri filma „Led 2“ u Moskvi bili bliski.

Jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca razočarao je vatrene obožavateljke jer je, očigledno, dao drugu šansu ruskoj lepotici. Biković je došao na premijeru drugog dela filma „Led“, u kom Aglaja glumi, i to kako bi je podržao. Iako na crvenom tepihu nisu pozirali zajedno, njih dvoje su ostatak vremena uglavnom bili jedno uz drugo, što nije promaklo brojnim novinarima.

- Na premijeru su došli odvojeno, ali su posle bili non-stop zajedno. Na primer, kada je bilo fotografisanje ekipe filma, Biković nije bio na pozornici, ali ga je Aglaja pozvala da im se pridruži.

Po tome se može zaključiti da su verovatno obnovili vezu - pišu ruski portali. Zanimljivo je da je niko od predstavnika medija nije upitao da li se pomirila s Milošem, ali jesu o tome šta očekuje za Dan zaljubljenih. - Bilo bi mi drago da mi dečko kaže: „Spakuj kofere, idemo negde“. Na primer, na Novi Zeland - rekla je Aglaja gledajući u pravcu Bikovića, koji je razgovarao s prijateljima. Podsetimo, Miloš i Aglaja su se upoznali i smuvali na snimanju filma „Led“ 2016. godine, a raskinuli su u aprilu 2018.

- Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo da direktno podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine života zajedno, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog napornih rasporeda i stalnih putovanja. Trudili smo se da provodimo zajedno svaku slobodnu minutu, ali ispalo je da ovi minuti nisu bili dovoljni. Nastavljamo da se ophodimo jedno prema drugom s velikom ljubavlju i poštovanjem, i ostajemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se vašoj podršci i razumevanju i hvala vam na svim toplim rečima kojima ste govorili o nama tokom perioda sreće - napisao je on. Pozvali smo glumca, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Buran ljubavni život

Miloš voli glumice i manekenke

Miloš je bio u vezi s brojnim lepoticama, kako iz Srbije, tako i iz Rusije. Prva devojka s kojom je bio je Anja Alač. Njih dvoje su studirali zajedno, družili su se i na kraju smuvali. Posle nje, Biković je smuvao Brankicu Sebastijanović, s kojom je zaigrao na platnu i s kojom je nekoliko godina bio u vezi. Njih dvoje su često govorili o svojim planovima i intimi, a tada su otkrili i da se čuvaju za prvu bračnu noć. Nakon raskida s Brankicom 2014. godine, Biković se 2016. zabavljao s ruskim modelom Sašom Lus. Lepotica je upoznala našeg glumca u svojoj rodnoj zemlji, gde je Miloš snimao. Nakon nje smuvao je Aglaju, a posle je Miloša osvojila manekenka Barbara Tatalović, s kojom je bio u vezi.

JELENA STUPARUŠIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track