Najnovije vesti

ISTRAŽIVANJE ČUVENE TEORIJE ZAVERE: Snima se film o lažiranoj smrti Tupaka Šakura
Foto: Profimedia

DOKUMENTARAC

ISTRAŽIVANJE ČUVENE TEORIJE ZAVERE: Snima se film o lažiranoj smrti Tupaka Šakura

Pop kultura
23:34h

Još veća sumnja povodom njegove smrti bila je posle tvrdnje Tupakovog bivšeg telohranitelja Majkla Najsa da mu je lično pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu

Producent Rik Bos želi da snimi dokumentarac pod nazivom „2Pac: The Great Escape From UMC“, čija će radnja pratiti sudbinu repera Tupaka Šakura u vreme kad odlazi iz Las Vegasa u Novi Meksiko.

Tačnije, film će istraživati mogućnost da je muzičar i dalje živ. Glumac koji će tumačiti ulogu slavnog repera biće Ričard Garsija. Zanimljivo je da se on ne slaže sa spekulacijama o reperovoj smrti, ali je ipak pristao na ulogu. - Umro je, ali i dalje živi u nama - rekao je Garsija.

Bos ističe da je moguće napisati fikciju, ali da u njegovom slučaju nije tako, već je film zasnovan na činjenicama. Obožavaoci repera odbijaju da poveruju da je Šakur preminuo od četiri metka.

Još veća sumnja povodom njegove smrti bila je posle tvrdnje Tupakovog bivšeg telohranitelja Majkla Najsa da mu je lično pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu.

On tvrdi da je slavni reper deportovan na Kubu uz pomoć bivšeg predsednika Fidela Kastra. Očekuje se da će dokumentarac izaći 2021.

Kurir / A. E.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...