Najnovije vesti

KRIMINALCI PRETE BALI-BEGU ZBOG OVOGA! Rešili da mu otmu sina?! Glumac van sebe!
Foto: Profimedia

JEZIVO

KRIMINALCI PRETE BALI-BEGU ZBOG OVOGA! Rešili da mu otmu sina?! Glumac van sebe!

Pop kultura

Tursku glumac Burak Ozčivit upao je u probleme s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula. Naime, oni su mu zapretili što se baš tu skućio sa ženom Fahrije i sinom Karanom, u kući koju je inače platio više od dva miliona evra.

U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prete da će mu oteti naslednika. Tada je kontaktirao nadležne službe.

"Problem je nastao kad je Burak saznao da je još netko zainteresovan za taj posed i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je pod svaku cenu želeo upisati u imovinsku karticu", izjavio je izvor blizak glumcu za strane medije.

"Veruje da će se sve rešiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti", zaključio je izvor blizak glumačkom paru.

Inačre, cela ova situacija dovela je do toga da Burak ponovo poseti psihijatra.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja