GUBILA JE ZUBE GDE GOD KRENE, FALILO JOJ JE 11 PREDNJIH! Od kokaina Vitni Hjuston skroz propala, detalji OBDUKCIJE užas!
Foto: Profimedia

otkriveno sve

GUBILA JE ZUBE GDE GOD KRENE, FALILO JOJ JE 11 PREDNJIH! Od kokaina Vitni Hjuston skroz propala, detalji OBDUKCIJE užas!

Pop kultura -

Nije tajna da je pevačica Vitni Hjuston u privatnom životu imala mnogo problema, od upotrebe droge do članova porodice koji su je kontrolisali i muža, pevača Bobija Brauna (49) koji je navodno bio nasilan prema njoj. Usto, navodno ju je zlostavljala rođaka Di Di Varvik, koja je preminula u 67. godini.

foto: Profimedia

Nedavno su isplivali detalji obdukcije velike pop zvezde i otkrili zastrašujuće zdravstveno stanje u kojem se nalazila pevačica u vreme smrti. Hjuston je imala srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju septuma od posledica konzumacije kokaina.

Kada je pevačica pronađena mrtva u kadi u hotelu, u njenom telu je pronađeno čak devet različitih droga. Takođe, na unutrašnjem levom laktu otkriveni su tragovi igle i ožiljci na dojkama nastali zbog implantanata.

Ipak, ono što je najviše iznenadilo lekare svakako je bilo stanje vilice pjevačice. Prema izveštaju, Vitni je navodno nedostajalo 11 prednjih zuba i nosila je zubnu protezu. Tina Braun, sestra Vitninog bivšeg muža Bobija Brauna, tvrdi da su pevačici zubi ispali kao posledica prevelike konzumacije kokaina.

- Po svuda je gubila zube. I kod kuće i kad je bila napolju nadrogirana - izjavila je Tina još 2006. i dodala kako Vitni stalno mora naručivati veštačke zube za koje je pevačica znala da plati 6000 dolara.

Pevačica je imala imidž "dobre devojke" dok nisu krenuli problemi nakon njene udaje 1992. za Brauna. Nakon toga se njeno ponašanje promenilo i kako su tvrdili američki mediji, počela je kasniti na intervjue, snimanja, iznenada otkazivala koncerte i gostovanja u emisijama.

Tada su krenula nagađanja o njenoj upotrebi droge, a 2000. je osiguranje na aerodromu na Havajima pronašlo marihuanu u prtljagu nje i muža. Ipak, odbacili su optužbe protiv supružnika. Hjuston je 2002. progovorila o zavisnosti od droge i braku.

- Prvo da jednu stvar razjasnimo. Krek je jeftin. Zarađujem previše novca da bih ga ikad pušila. Tako da razjasnimo to. Krek je loš - objasnila je pjevačica.

Dok je porekla uporabu jeftinog kreka, Vitni je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete i pušila marihuanu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track