PERIĆKA OPET DOBILA NAGRADU: Suzana pokorila Milano, modelima oduševilia publiku i kritičare
Foto: Andrija Damjanović

Bravo

PERIĆKA OPET DOBILA NAGRADU: Suzana pokorila Milano, modelima oduševilia publiku i kritičare

Pop kultura -


Suzana Perić novu kolekciju predstavila je u utorak veče na Nedelji mode u Milanu, u okviru programa „Med mud“, zahvaljujući kojoj je po drugi put proglašena za najboljeg internacionalnog dizajnera.

Njeni modeli oduševili su prisutne i kritičare, pa je bilo i očekivano da Suzana, kao i u septembru, ponovo osvoji ovo značajno priznanje. Inače, srpska kreatorka je proglašena za ambasadora mira. Kreatorka je reviju posvetila prevazilaženju granica kroz modu i lepotu, a prilikom obraćanja zahvalila se svojoj zemlji Srbiji i gradu Beogradu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Vladimir Šporčić

Inače, sjajnoj atmosferi na reviji doprinela je i glumica Jelena Gavrilović, koja je izvela numeru „Ne pali svetla u sumrak“, sa kojom je Lola Novaković predstavljala Jugoslaviju na izboru za Pesmu Evrovizije 1962. godine.

Kolekciju su u predstavile brojne internacionalne manekenke, među kojima je mis univerzuma Hrvatske 2015. Barbara Ljiljak, kao i proslavljeni top-model iz Srbije Ana Vuksan, koja radi za prestižnu agenciju u Milanu. Na reviji je učestvovala i Aleksandra Kežman, ćerka bivšeg fudbalera Mateje Kežmana. Nastupile su i manekenke sa posebnim potrebama, koje su izazvale veliku pažnju publike, što je u skladu i sa humanitarnim akcijama Suzane Perić „Deca pomažu deci“.

Gosti revije bile su poznate ličnosti iz sveta mode i zabave, kao i generalni konzul Republike Srbije u Italiji, Radmila Selaković i Brankica Simanić, direktorka Privredne komore Srbije.

Kurir.rs, N. M./ Foto: Andrija Damjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track