SENZACIJA! 24 MILIONA PREGLEDA! Zaustavio slučajnu prolaznicu da da mu otpeva hit Ledi Gage! ŠOKIRAO SE kad je zapevala!
Foto: Printscreen

Zvezda je

SENZACIJA! 24 MILIONA PREGLEDA! Zaustavio slučajnu prolaznicu da da mu otpeva hit Ledi Gage! ŠOKIRAO SE kad je zapevala!

Pop kultura -

Britanac Kevin Frešvoter išao je po Londoni i zaustavljao ljude na ulici, tražeći od njih da dovrše stihove. Neki su ga odbili, opsovali jer nemaju vremena da se bav se 'glupostima', neki su dovršili stihove i zapevali.

Onda je naleteo na Šarlot Oberi (30), koja je odmah poslala senzacija.

Otpevala je pesmu "Shallow" koju u filmu "Zvezda je rođena" izvode Ledi Gaga (33) i Bradli Kuper (45).

Ostavila je autora snimke u šoku jer je pogodila svaki ton. Video je u jedan dan na Tviteru skupio 24 miliona pregleda.

foto: Printscreen

Ipak, ovo nije prvi put da se čuje za Šarlot. Slučajna prolaznica je zapravo pevačica i često je na Instagramu delila videe u kojima je pevala poznate hitove.

"Gaga mora videti ovu izvedbu i moramo naći ovu ženu jer ona zna da peva", pisali su komentatori na društvenim mrežama dok još nisu znali da se saznalo za njen identitet.

Šarlota inače peva po svadbama, a pratitelji se nadaju kako će sada postati slavna, da će dobiti svoje pesme s kojima će nas sve očarati.

"Treba da joj se pomogne da izgradi karijere. Pa vidite kako se brzo proširio video, tako bi se proširila i njena pesma. Čudo je", pisali su.

#princecover #purplerain #live swipe right

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track