NA RADOST FANOVA ŠIROM SVETA: Povratak serije Prijatelji
Foto: Profimedia

Ponovo zajedno

NA RADOST FANOVA ŠIROM SVETA: Povratak serije Prijatelji

Pop kultura -

Kultna serija Specijal epizoda emitovaće se na HBO maks, a prema pisanju američkih medija, svako od glumaca dobiće po dva i po miliona dolara

Biće ponovo na okupu! Na oduševljenje ljubitelja serije „Prijatelji“ širom sveta, HBO maks najavio je da se nakon 15 godina od završetka snimanja priprema specijal epizoda.

Ovu vest potvrdili su javno na svojim profilima na Instagramu svi glavni glumci popularne TV priče uz staru zajedničku fotografiju, ispod koje su napisali: „Ovo se dešava“. Doduše, osim Meta Leblanka, koji tumači lik Džoija, koji je u šali okačio sliku iz serije „Mash“. Tako će se Rejčel, Džoi, Fibi, Monika, Čendler i Ros uskoro pojaviti na malim ekranima posle godina i godina šuškanja da se snima nastavak kultne serije.

Urbana ekipa iz Njujorka

Američki mediji tvrde da će se ekipa okupiti za „specijal bez scenarija“, koji će biti emitovan upravo na kanalu HBO maks, a svako od glumaca dobiće za to po dva i po miliona dolara. Takođe, ova medijska kuća je osigurala prava na seriju za čak 425 miliona dolara, prenosi BBC.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Urbana ekipa iz Njujorka, Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Met Leblank i Metju Peri, učestvovaće u produkciji epizode. Popularni Čendler zagolicao je nedavno maštu svojim fanovima, kada je početkom ovog meseca na Tviteru napisao da „uskoro stižu velike vesti“. Iako je glumačka ekipa već u sredovečnim godinama, to nije sprečilo obožavatelje „Prijatelja“ da s nestrpljenjem već godinama očekuju lepe vesti.

Anketa

Datum emitovanja tek treba da bude objavljen. Upravo zbog godina koje su prošle, u jednom intervjuu 2018. godine Dejvid Švimer, koji igra Rosa Gelera, rekao je zašto neće biti nastavka serije.

- Ne želim da nas vidim na hodalicama za stare - našalio se glumac.

Ipak, na radost publike, njegove reči nisu bile istinite. Nakon velike ankete, koju je magazin Pipl sproveo, mnogi su rekli da bi gledali svoje omiljene likove iz ove serije u novom aranžmanu. Ljudi su očigledno željni smeha, što je dovoljan razlog da se najpopularnija serija iz tog vremena ponovo snima. Bar kao specijal.

ZANIMLJIVOSTI O „PRIJATELJIMA“

10 godina se emitovala serija, od 1994-2004.

Po originalnom scenariju, trebalo je Monika i Džoi da budu u vezi

U proseku, jedna epizoda se snimala pet sati Serija je prvobitno trebalo da se zove „Insomnia Cafe“.

U prvoj sezoni svako od šest glavnih glumaca je dobijao po 22.000 dolara po epizodi. Već 1997. su se udružili i tražili povećanje plate na 100.000 dolara. Tokom poslednje sezone svako od njih je dobijao po čak 1.000.000 dolara po epizodi

(Kurir.rs / N. Mijušković / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track